Фан Клуб: Интер

Koга веќе почнавте со офтопици,гледајте во Warrior 2011,немам гледано појак филм од него,како е само склопен,од приказната,глумците,глумата,па се до саундтракот,едноставно совршенство е :cuc:

Pa Warrior ne za џabe e toklu jak film, on e prequel na noviot Betmen... On glavniot glumec vo WArrior e on losiot so muskulite vo Betmen, ne znam kaj go procitav ova... mislam deka nekoj go imase pisano na cickite na bene... ama ne sum siguren

Pa Warrior ne za џabe e toklu jak film, on e prequel na noviot Betmen... On glavniot glumec vo WArrior e on losiot so muskulite vo Betmen, ne znam kaj go procitav ova... mislam deka nekoj go imase pisano na cickite na bene... ama ne sum siguren

Уште овој офтопик од мене...
убаво си прочитал,Том Харди го глуми Бејн во Бетмен,во Warrior 2011 е голем,ама во Бетмен е екстремно голем во телото.

болдот-:pos::pos:

Koга веќе почнавте со офтопици,гледајте во Warrior 2011,немам гледано појак филм од него,како е само склопен,од приказната,глумците,глумата,па се до саундтракот,едноставно совршенство е :cuc:
Да , и јас сеа се натокмив да го изгледам :) , чим го препорачува Интеристава значи вреди :icon_lol:
И ти гледам го спомнуваш готово пуштам сеа (y)

Јас го симнав Immortals :)

слаб е иморталс..можеа поодбар да го направат со таа идеа што ја имаа..безвеза целиот филм само на едно место се случува и со слаба содржина..траилерот на филмот е прејак и сите помислија кој знае каков филм е овај но разочараа според мене...Триста е иљада пати поубав и појак!

Немам гледано подобар филм во последно време.
Он топик: Еве една статија каде што се предвидува иднината на Интер.

Немам гледано подобар филм во последно време.
Он топик: Еве една статија каде што се предвидува иднината на Интер.
Најдобра невидлива статија која сум ја прочитал.

Абе дајте линкче од каде можам да го симнам Warrior 2011

се извинувам за офф топик ..

Мислам дека има подобра копија на Замунда ама не сум сигурен.
@Џони, гледај да не ти прераскажуваат :)

Мислам дека има подобра копија на Замунда ама не сум сигурен.
@Џони, гледај да не ти прераскажуваат :)

Когај смо кај Џони, убав аватар има момчето :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom