Фан Клуб: Интер

:mad: ставај у споилер друг пат бе :) . Сеа ми се симнува. Денес и вчера се изнасимнував филмови за преку распуст :D
Warrior, Transformers 3, tomorow When the war began, Inception, Immortals + стаени ми се да се снимаат, кум 2 и кум 3 на канал 5 ХД, терминал ( незнам кој е овој :) ), Небо со боја на ванила ( ни овој не го знам ).
Шо мислите. Добри сум симнал или не ??
Квантитивно си слаб.
42 филма(3 веќе ги изгледав)
3 серии
Ова последниве 10 дена :)

Иначе ако е Терминал со Том Хенкс тогаш е многу јак филм, кум два утре здравје ако станам ќе го гледам.

Трач вести... според http://passioneinter.net/

Киву во Наполи, Лавеци во Интер
- Накратко, со доаѓањето на Варгас, премногу играчи во нападот, премногу конкуренција...наводно Мацари немал намера да се ослободит од Хамшик и Кавани и ќе му дозволит трансфер на Лавеци во Интер.
Би дошло вака... Пандев (full ownership) + Киву(full ownership) = Лавеци
И уште една опција, поврзана со Куву... останува во Милано, но кај Билан.
На лето Киву е слободен играч па немал ништо против доколку би заминал во Милан.

Толку од трач вестите... се надевам првата ќе се деси :)

И од мене до сите Интераши...
394383_265707890160824_180833985314882_772243_1027837950_n.jpg

Јас прв да пишам во новата 2012:),епа ајде дечки нека ни е со среќа ,многу здравје, пари и љубов во оваа година,и секако Интер да ни донесе многу радост и титули во 2012 ! Да не заборавиме дека во оваа година го очекуваме и првото официјлано идење во Милано на Меаца да го гледаме нашиот миленик Интер,едни и единствени ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА!!!

Момци многу здравје пари среќа љубов,во новата 2012 година.Да ни донесе Интер многу радост годинава.:)

Среќна нова година дечки и девојки и господ да ви донесе многу здравје љубов успех и да ги избрка Камбиасо, Станкович, Занети, Мунтари,Нагатомо и Милито од нашиот омилен клуб:D.....Forza Inter

Среќна Нова 2012 Интеристи!
Најпрвин чичо Морати да не' изненади со добри трансфери во јануарскиов рок и потоа да си лапниме титула :)

Инаку, Ил Капитано ти бил и шампион во кујната... ПОГЛЕДНЕТЕ
На крајот од видеото доаѓаат Форлан, Милито и Алварез...пијаничишта :pos:

00:36 - Истиот постер го имам и јас :vozbud: т.е. сите кои станаа официјални фанови на Интер Клуб Армата имаат!
1354043_full-lnd.jpg

Среќна нова година на сите, многу здравје, среќа и успех и се најубаво.

Нека му е здраво и живо новороденчето на Зарате

Лавеци не е возможно да дојде сега во Јануари, него го чекаме летово. Но преска читав нешто во CDS дека Интер во наредните денови пак ќе стапат во контакт со Манчестер Сити, за Тевез, и демек Морати контактирал со Манчини за него.

Лавеци не е возможно да дојде сега во Јануари, него го чекаме летово. Но преска читав нешто во CDS дека Интер во наредните денови пак ќе стапат во контакт со Манчестер Сити, за Тевез, и демек Морати контактирал со Манчини за него.
Да да, и јас читав истото, и си помислив, сигурно дека е НГ авионските карти се поскапи, а Телеком Италија имале некој попуст за меѓународни разговори, па се чуле овие...

:pos:
Викаш Морати и Бранка да се во кругот?
И Аусулио го додале во последно време сигурно, глеаш и он почна да се спомнува. Плус, спонзор им е Телеком, 100 минути гратис имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom