Фан Клуб: Интер

Натпреварот го гледав во кафич до првото полувреме и тоа на телетекс пошто немаше пренос никаде и кога видев Интер - Лече и до нив коефицинет 9.50 и си реков аман бре од последната ли екипа на табелата ке изгубиме и пред крајот на полувремето беше 1-1 и си реков добро е има надеж оште едно полувреме за победа ама ни на крај памет не ми дојде дека ке дадаме уште 3 гола.И дај постирајте линк од головите да ги погледнам.И нека ни е честито 5 место :)

Aбе оваа после неколку години прва победа ни е на почеток на сезоната или грешка сум јас?
Сезоната сме ја отворале или со нерешено или пораз.

Натпреварот го гледав во кафич до првото полувреме и тоа на телетекс пошто немаше пренос никаде и кога видев Интер - Лече и до нив коефицинет 9.50 и си реков аман бре од последната ли екипа на табелата ке изгубиме и пред крајот на полувремето беше 1-1 и си реков добро е има надеж оште едно полувреме за победа ама ни на крај памет не ми дојде дека ке дадаме уште 3 гола.И дај постирајте линк од головите да ги погледнам.И нека ни е честито 5 место :)

Коолку што го имам гледано Алварез (не многу) можам да кажам дека е одличен играч, многу ме потсејќа на Кака. :) btw честитки за победата ви се исполни желбата да победите со повеќе гола . :D

Aбе оваа после неколку години прва победа ни е на почеток на сезоната или грешка сум јас?
Сезоната сме ја отворале или со нерешено или пораз.
Не важи... освен ако не решат да почнеме одново :)

Што е бе, Нагасаки газеше вечерва или мене така ми се чини :D

п.с. Алварез е ѕвер, ептен го сакам детево :rolleyes:

Имаа логика измениве на Раниери, колку и да не сакаме да признаеме.
1. Форлан поголемиот дел од времето дремеше лево(нешто како Ето лани) и не успеа ниту еднаш да направи нешто од таму, со тоа го оставаше сам Пацини против 5 дефанзивци.
2. Сите пробиви на Алварез по средина беа бескорисни, Пацини сам, Форлан со аут линијата се гушка, освен во еден случај кога погоди статива.
- Кога влезе Милито, првата добра топка и одлично втрчување од Милито.
3. Оби место Пацини, пооправдана замена амин. Два пати грешка на Мота, два пати десното крило го претрчува Нагатомо и два пати 100% шанса за гол. Оби е побрз од Нагатомо, па затоа добро покри на таа страна.
4. Камби место Фараони беше зашто почна со Занети-Мота-Камби, Алварез позади Милито и Пацо.

Иначе Алварез доби неверојатна слобода во движењето по теренот, ова треба да почне да го практикува многу повеќе Раниери.

Се рачуна како прво коло.
Наредната година ќе се фалиме дека добро сме ја започнале ланската.:cool:
:eek:
Нема логика. Иначе се важи како прво коло, али као отварање на сезоната се рачунаше утакмицата со Палермо.
Инаку честитки за победата, како и увек не сум у можност да ги глеам натпреварите што се играат преку недела али по пишувањето гледам дека конечно извадил добар состав и му текна дека не се играат Пацо и Милито заедно од прва минута. Сега останува добро да се работи на трансфер пазарот во јануари и да се победи со Парма на домашен терен, во што и не се сомневам за да се влезе со голема самодоверба пред дербито со Милан. Иако ќе бидат фаворити сепак дерби е не се знае ништо.

Честито Интераши,, со убедлива победа завршуваме годинава па се надеваме дедо Морати ке фрли некој играч зимава. Не ја гледав утакмицата цела, така да ако имате линк од каде што можам да ги видам сите стативи , шанси и голови би бил благодарен. Гледам Паки дал гол па може да го трампаме глава за глава со Хамшик :pos:

После победата Раниери си доби поклонче...
394267_260017977396482_180833985314882_753787_1075185836_n.jpg

И замислете внатре да пишува ...
Bad-Language-Can-Get-You-Fired.jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol: :D

Добра игра прикажаа момците вечерва,сите беа феноменални на терен,ја гледав цела и што да кажам Алварез кине детето,им ги искрши кичмите на цело Лече и на крај со феноменален погодок.Милито и Пацини дадоа голови,гледам јас снег заврна надвор :pos: Нагатомо бе брааат што му стана,грми и он последниве 4 утакмици :D следна со Парма очекувам победа па да имаме некоја форма со Комшиките.

Нека каже некој после дека немале желба играчите. Сите играа денес со максимална желба за победа и мотивираност до даска. Реакцијата на Форлан после голот на Пацо, Маикон исто многу се палеше, едноставно се враќа врелата крв во тимов, почнуваме да личиме на нешто. ФОРЦА ИНТЕР!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom