Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интер победи благодарение на измените на Раниери.Ај честито победа,неможам да пофалам/искритикувам некој зошто не ја гледав.![]()
Ги отворивме како циган паштета.Си го исполнувам моето ветување кое го дадов пред натпреварот..иначе Арсенал ја гледав и нека ми кажи некој како изигравме под хитна постпака таман да се измотивирам за впеток на колоквиумот![]()
Да не ти се верува..Интер победи благодарение на измените на Раниери.
Си го исполнувам моето ветување кое го дадов пред натпреварот..иначе Арсенал ја гледав и нека ми кажи некој како изигравме под хитна постпака таман да се измотивирам за впеток на колоквиумот![]()
Ај сега да се уозбилиме малку: денешниов натпревар не може да ни послужи како репер за ништо. Ова не е ни фубал, кај нас у маало на времето кога се играше на еден гол, играта ја викавме ташакламак. Де овој бил добар, де оној бил добар. Нормално дека беа, си играа како на тренинг, се знае дека од 20 удари 2-3 ќе влезат и сите се растеретени од било што. Вистинското лице ќе го видиме кога ќе дојдат вистински противници.
Од овој натпревар можеме да заклучиме само едно: три стативи во едно полувреме значат измена. Мотивација колку сакаш.
Не сум видел до сега во живот играч да има толку шанси, она што викаме фудбалски - да гори од желба да даде гол, и да го извадат на полувреме. Никогаш. Тоа делува како ладен туш. Мислам дека немаше вечно да промашува Форлан, можеше едноставно да му ги смени задачите малку и да го остави до 60 минута.Se slozuvam so se osven delot so Forlan. Jas mislam deka ubavo sto go izvadi, isto mislam deka nemase nisto da napravime ako uste ostanese da igra. Pazzo ke bese onaka sosem najisturen, i celo vreme ke imase 2 minimum do nego.
Ne znam dali primetuvavte (sigurno primetuvavte), kolku lesno na kontri ne fakaa Lecce, i kolku lesno ja probivaa odbranata na Inter. Da ne bese kikserot nas, na sekoj nas daden gol tie imaa po 2 shansi da izramnuvaat, shansi od kontri...
Не сум видел до сега во живот играч да има толку шанси, она што викаме фудбалски - да гори од желба да даде гол, и да го извадат на полувреме. Никогаш. Тоа делува како ладен туш. Мислам дека немаше вечно да промашува Форлан, можеше едноставно да му ги смени задачите малку и да го остави до 60 минута.
Јбг, сега Милито даде гол може гомна да јадеме, ама ова беше меч за полнење така да реков, не ми прави разлика. Не значи дека Милито од следниот натпревар нема пак да биде канта само затоа што доби топка со очи и ја протна...