Фан Клуб: Интер

408677_324138250938274_111722078846560_1213573_1966150182_n.jpg

Ваков Интер сакам да гледам,4 стативи имавме што е знак дека игравме добро али ни фалеше среќа,знаев дека головите ке дојдат ако се продолжи со таков притисок по голот на Лече,јбг неможеше вечно да ги сака среќата ! Кога влезе Милито на местото на Форлан,реков еве кој ке даде гол и погодив:)! Иначе најдобри денеска Нагатомо и Алварез,последниве утакмици изненадува Нагатомо иако се гледа дека за со појаки противници уште не е дораснат,добро ја завршивме 2011,на само -8 од Јуве и Милан:)

Нинџата почнува да ме изненадува само во одбрана да се подобри да не е како мува без глава.
Тимот каков таков е добро е што почна да победува па макар и против мизерни екипи да излезе од криза е битно психички да се стабилизират.

Засилувања секако ќе требат јануари тројца бразилци да дојдат нема да е лошо Хуан,Касемиро и Лукас(50 вредат овие тројца тешко да дојдат тројцата поготово Лукас).
Само овој тренерот не ми е стабилен дали може да направи од млади фудбалери играчи Кутињо иако игра добро добива шанса еднаш во месецот многу е нестабилен со овие ротациите.

Само овој тренерот не ми е стабилен дали може да направи од млади фудбалери играчи Кутињо иако игра добро добива шанса еднаш во месецот многу е нестабилен со овие ротациите.

Тоа е моментално нашиот проблем во екипата...па ниту еднаш го немам видено да извади асолен тим односно најсилните стартни 11 на теренот...јас искрено имав надежи за Зарате и реално не играше лошо кога стартуваше во првите 11 но статистиката кажува дека со него неможиме да победиме ..а вака без него скоро 90% од натпреварите се победи(господ да чува и да брани на среќата што ја има Раниери)..сега следниот натпревар од што е ретардиран овај Раниери ќе го игра Станкович на местото на Алварез..не е салам чоекот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom