Фан Клуб: Интер

Eee Цезаре Цезаре.
Зашто кога имаат бар 2 гола разлика не ги прави овие пацерајски интервенции ...

Eee Цезаре Цезаре.
Зашто кога имаат бар 2 гола разлика не ги прави овие пацерајски интервенции ...
не е крив цезар, како може Денис да се улета и така да го надскока Киву... Цезар можеше само да гледа.. Киву и во 20 минута имаше ваква утка со глава кога го надлета, среќа немаше никој таму... Цезар што не можеше да фати, не можеше, али вината за голот е на Киву никој друг !!

Киву е понизок од Денис, шутот беше за рутинска интервенција али јебига, Цезар се двоумеше дал да истрча или да се врати и се поеба тука без шанса да интервенира.
Пак ќе кажам, ударот не беше нешто посебно, нит беше упатен кон агол од голот кој беше тежок за бранење.

Овој нинџата поима нема само трча мува без глава не знам што не го пробат Џонатан на таа позиција.
Пацини место Милито второ полувреме.
За голот Киву лошо интервенираше .
Инаку би сакал овој среден ред да го видам Оби Камбијасо Мота.
Зарате и Снајдер одлични напред заедно со Мајкон кој одлични продори правеше ако не се тие тројца умрени ќе сме напред.
Ајде второ нека влезат Оби или Џонатан ,Мота и Пацини

Добро шо му се има случено на Станкович луѓе? Аееее, толку незаинтересираност на терен, а бе дете од u16 да игра, поубо че изигра...до кога му е договоро?

Леле колку сме очајни човече не ми се верува..ние на Аталанта нема да можиме да му зивадиме нерешено а не пак Јувентус да ги победиме..колку сме катастрофални неможам да опишам..резили!

Леле колку сме очајни човече не ми се верува..ние на Аталанта нема да можиме да му зивадиме нерешено а не пак Јувентус да ги победиме..колку сме катастрофални неможам да опишам..резили!
Е ајде до толку трагични не сме назад има некој кловнови но напред не е лошо.
Мене добар ми се виде Интер.
А Јуве ке си го тепаме без проблем.

Милито тежок феил е веќе 2 год... Јас стварно не разбирам како може човек толку да излезе од форма... Станковиќ исти пенис... За тие зборам зошто тие највеќе грешки правеа... Ако продолжи вака Милито ќе го замени Инзаги во вечна листа на офсајди..

Со ваков среден ред не се надевајте многу на дербито...
Гледајте посед денес: Аталанта 60% - 40% Интер...

Аман со овие стримовите, касне 1 саат додека да се опораве и гледам гол ни шибнале. Еми тоа е, од тоа се плашев, препушти иницијатива на противникот и тоа следува. Па и напади како само бавно организираме, едно време ме фати страв пасивен да не ни судат. :pos:
Ама ајде, храбро во второ, сепак и покрај се има подобрувања во одредени сегменти на играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom