Фан Клуб: Интер

Ја реков жими се ако излезе со нив тројца не глеам , неам намера да се нервирам поради тоа што ќе има нула креативност а на овој страв му е да седне некој на клупа

Formazioni ufficiali:

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 28 Zarate;

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 7 Pazzini, 8 Thiago Motta, 20 Obi 30 Castaignos, 42 Jonathan

Formazioni ufficiali:

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 28 Zarate;

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 7 Pazzini, 8 Thiago Motta, 20 Obi 30 Castaignos, 42 Jonathan
Зошто Мота го стави на клупа бе алооо:tapp:,башка и Алварез го нема на клупа ! Ке се најде ли еден асален тренер кој знае да извади аслаен состав,после ке ми кажува некој тука ние не знаеме едно друго ! Па тврдам дека неколку души од форумов ке извадиме подобар состав од овој,ако сакаш да го играш Станкович тогаш префрли го Занети на лев бек и на негово место Мота,ама да играш со 3 ца деструктивци и само да оставиш на Снајдер да креира значи не си кадарен да идеш на победа !

Зошто Мота го стави на клупа бе алооо:tapp:,башка и Алварез го нема на клупа ! Ке се најде ли еден асален тренер кој знае да извади аслаен состав,после ке ми кажува некој тука ние не знаеме едно друго ! Па тврдам дека неколку души од форумов ке извадиме подобар состав од овој,ако сакаш да го играш Станкович тогаш префрли го Занети на лев бек и на негово место Мота,ама да играш со 3 ца деструктивци и само да оставиш на Снајдер значи не си кадарен да идеш на победа !
Абе остај Мота може да се повреди, а потребен ќе ни е против јубе место станкович можеше комотно да го стави Оби да игра.
Среќа имам надминат лимит, па нема да ја гледам ;)

Аман бе што малер ке не следи со ова тренериве,па аман бе која ти е оваа средина намќор еден А :mad:

Абе остај Мота може да се повреди, а потребен ќе ни е против јубе место станкович можеше комотно да го стави Оби да игра.
Среќа имам надминат лимит, па нема да ја гледам ;)
Епа не го стави Оби зш е пиченце во душа,во случај да изгубиме или да изиграме нерешено тука ке чутам како играчите биле дрва а нема да увидите дека тренерот вади луда формација со тројца деструктивци во која и Роналдо да игра нема да покаже ништо!

Идам во кладилница да ја гледам,таму двапати Интер ми победува(со Лил и Киево) :) ! Можеби ке ми се посреќи и овој пат и тоа со никаква средина хаха!

Раниери уште го гледа Дејо од 2004-05, оној Дејо што можеше да покрива три позиции на теренот, што имаше осет за пас и нездрав шут ...

Алварез го нема на клупа претпоставувам ради повредата што ја заработи пред дуелот со Лил, гарант не е 100% подготвен иако и таков бољи е од Деки. Не е ни битно тоа, 13 милиони евра е платен, just sayin, махери се за да упропастат некое вакво дете и да му уназадат кариера, зашто ? За да Деки, Мунтари и компанија добиваат предност ...
Мифка лузерска.

За да тепаат ќе треба асално да си го испотат газот. Ако ништо друго, во второ ќе имаме повеќе свежина со влегувањето на Оби и Мота, криво ми е што го нема Алварез да се проба повторно во средина позади Снајди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom