Фан Клуб: Интер

Дечки дајте бре некој здрав линк, ни гол видов ни бутур. Нема ли некој сопкаст линк?
Тие претходните линкови ми се тегават ептен.

Шо се десило ?

им свирна офсајд а 2метра назад беше Зарате ....идиот енглески ...у уста да му го заборавам ....

педер 4 на 1 беа во нивни шеснаесетник 100% гол.. педеров офсајд крева.. ВРСКА НЕМА !!!

Стефан ... офсајдов го виде ? :D Рачунај го као 1 .....е после као да се фати =)
Видов видов, ама знае Веб дека го имаш Зарате да брцне два комада не се секирај. :D
Него нашиве нека си играат како до сега, рутинирано и или ќе остане вака или ќе брцнат уште еден до крај. :)

Абе Веб е еј, олабавете го, финалето во Мадрид он го свиреше, простено му е.

Видов видов, ама знае Веб дека го имаш Зарате да брцне два комада не се секирај. :D
Него нашиве нека си играат како до сега, рутинирано и или ќе остане вака или ќе брцнат уште еден до крај. :)
Раниери си игра опасно.. после ќе го стаи Џонатан место Пацини, Калдирола место Снајдер, Милито место Зарате.. и нема да се движи никој на терен, и 88 1-1... мора да се нападне не смее да си игра Раниери на 0-1 како што си знае... ете ЦСКА нека му биде поука

Ајде GG3+, немојте денеска да ме разочарате :)

Пацини ѕвер, наредни 2 утакмици не дава гол....

Cabletel ЦЕЛ ЖЕНСКИ ПЕРСОНАЛ Ф ПИЧКА ДА ТИ ГО ИЗНАЕБАМ!!!
Вака се немам нервирано не знам од кога. Значи цел ден таман интернетов(ко за чудо) иди 8:45 интернетов си еба мајката:mad:

Како игравме?

Раниери си игра опасно.. после ќе го стаи Џонатан место Пацини, Калдирола место Снајдер, Милито место Зарате.. и нема да се движи никој на терен, и 88 1-1... мора да се нападне не смее да си игра Раниери на 0-1 како што си знае... ете ЦСКА нека му биде поука
Не коби сеа и ти, ќе видиш дека супер ќе изиграат до крај, мора еднаш да ни тргне али пак ќе кажам Снајдер е 50% од екипава!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom