Фан Клуб: Интер

Милито најверојатно остана бидејќи Гасперини дојде на чело на Интер. Сепак, ако погледнеме наназад, од искуството со другите играчи, не гледам никакви шанси Милито да си замине.

Mислиш со Мунтари? :icon_lol:

Иначе и јас сум за во сабота, на местото на Кутињо да биди Алварез стартер, мада овој состав што горе се шпекулира немора да значи дека е и вистинскиот..

Oд Милито до Мунтари разликата е ...

Проблемот е што Милито е на некој начин икона за фановите и има дадено на тимот многу па поради тоа мислам дека ќе му се излезе во пресрет во иднина и нема да го шутираат ко Мунтари што го шутираа и му укажуваа дека е непотребен за тимов.

Мунтари нема што да дава за оваа екипа, не е калибар за истата, Милито има уште материјал во него, само да не се повредува и ако влезе во гол ритам ништо чудно и да си обезбеди првотимски статус оваа година а останатите околу него да ротираат.

Мене годините воопшто не ми пречат во ситуација да не се повредува ко лани зашто ако продолжи со истото темпо на проблеми стварно ќе биде вишок во екипава и тешко дека ќе е од некаква корист.

А за Мунтари нема да бидам изненаден да добива уште шанси во тимов зашто сепак Јануари ќе е последна можност да го шитнат, летоска ако не се лажам договорот му завршува а продолжување на истиот ќе се коси со амбициите кои ги има Интер во иднина, бидејќи Мунтари моментално е таман за тим кој сака да обезбеди опстанок во едно првенство, може затоа и Галата не го сакаа, се коси и со нивните амбиции оваа сезона а тоа е титула во Турција.

Го читав Син и си викам нема шанси Милито да се повредува оваа сезона, има премногу ротации, и после го гледам постот на Меаца :pos:

Демантирано е, не гледај ме мене :pos:

Скај пред малку направи промена, Зарате пред Милито во можните состави за утре.

Зарате-Пацини или Зарате-Милито има да ги скинеме утре :D

Добар поглед а? :)
Ем Интер ем .... :D
321539_266886616676979_161384527227189_870920_424605997_n.jpg

GALATASARAY ZAINTERESIRAN VO SVOITE REDOVI DA GO ODNESE MILITO:) VO ZIMSKIOT PREODEN ROK OSTANUVA DA SE DOGOVARAT DVETE STRANI ZA TRANSVEROT DA BIDE REALIZIRAN
ако зимоска иде Милито во Турција, тоа значи ТЕВЕЗ во спротивен правец :)

ДОСТА СМО СЕ ЗАЈЕБАВАЛИ :) хахаххахаха

ако зимоска иде Милито во Турција, тоа значи ТЕВЕЗ во спротивен правец :)

ДОСТА СМО СЕ ЗАЈЕБАВАЛИ :) хахаххахаха
Teшко дека Интер ќе фрлаат пари за играч кој нема да може да игра во ЛШ а во исто време да се откажат од некого на кого можат да сметаат во ЛШ, во една таква ситуација ќе останат на Зарате, никакво искуство во ЛШ, Форлан, Кастаињос и Пацини, сите слабо со искуство во ЛШ освен Форлан кој има најголемо искуство за ваквите големи натпревари ...

Ваков несериозен потег не верувам дека ќе видиме башка Интер никогаш не потрошиле многу во тек на зимски преоден рок па Тевез ако доаѓа би можел да дојде евентуално наредно лето, шпекулациите за слободен трансфер тешко дека ќе се реализираат, нема основа за такво нешто.

Не верувам дека постои екипа на планетава што би се откажала од 30м евра само зашто играчот не сакал да влезе на терен, Балотели што све не направи па не му го поништија договорот туку го шитнаа за истата сума за која сега Тевез може да биде продаден.

Не знам што мислите вие но јас мислам за утрешниот натпревар дека ќе победиме и убаво ќе биди да се изигра сингл со помрсна сума..и гледам по кладилниците 1.90-2.10 е коефициентот за наша победа па мислам дека вреди...па и реално е да победиме,прв натпревар со новиот тренер на домашен терен,играчите ќе бидат максимално мотивирани,Наполи се поизморени и поистрошени од нашите играчи плус играта без Маџо и Кавани,коефициентот за нас паѓа во сите можни кладилници,не ми с еверува да се толкави дебили да местат во овој дел од сезоната...сите ѕвезди утре покажуваат за наша победа..па одиме:D

Mислиш со Мунтари? :icon_lol:

Иначе и јас сум за во сабота, на местото на Кутињо да биди Алварез стартер, мада овој состав што горе се шпекулира немора да значи дека е и вистинскиот..
http://fanatik.ekolay.net/Diego-Milito-yine-gundemde_3_Detail_32_239277.htm
DIEGO MILITO YINE GUNDEMDE-- MILITO POVTORNO NA DNEVEN RED:):) TAKA DA NISTO OFICIALNO ALI MISLAM DEKA AKO DOAGJA TEVEZ MILITO 100% ide vo GALATASARAY

http://fanatik.ekolay.net/Diego-Milito-yine-gundemde_3_Detail_32_239277.htm
DIEGO MILITO YINE GUNDEMDE-- MILITO POVTORNO NA DNEVEN RED:):) TAKA DA NISTO OFICIALNO ALI MISLAM DEKA AKO DOAGJA TEVEZ MILITO 100% ide vo GALATASARAY
Друже, ако сакаш нешто поконкретно во врска со Интер ова е единствениот портал од каде можеш тоа да го добиеш fcinternews.it, и тоа обично се обрнува внимание на оние ударни вести.

Сега е многу рано да зборуваме за идните трансфери на Интер, и за оние кои ќе си одат и за оние кои ќе доаѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom