Фан Клуб: Интер

Сега е многу рано да зборуваме за идните трансфери на Интер, и за оние кои ќе си одат и за оние кои ќе доаѓаат.
А приметуваш дека пред секој натпревар на Интер во медиумите има „мала дигресија“ што би рекол Цацко? :)
Моџи се јави два пати и еднаш Ањели пред последниве три натпревари, значи на ден пред нив или сабајлето кога се игра натпреварот. Покрај нив има и новинари кои си ја работат задачата. Затоа Милито мора да оди во Галатасарај баш сега. Следната недела Јоланте и Весли ќе раскинуваат :)

Испробана психолошка војна, за жал ние го немаме фајтерот да возврати ама се надевам дека Раниери си има свои методи како да им го задржи фокусот на играчите.

Затоа ќе беше супер доколку Оријали го вратеа али прашање е и дали он ќе сака да дојде повторно во екипата, сега е стручен коментатор за Калчото, не ми текнува само за која телевизија потпиша.

Слушнав некоја шпекулација за некој поранешен директор на Рома, му го заборавив името, нешто на М беше... се шушка дека тој ќе дојдел, новинарите го прашале Морати тој рекол нешто во смисла како многу го почитувал човекот и немал коментар...

Пупоне може ќе не просветли :)

Слушнав некоја шпекулација за некој поранешен директор на Рома, му го заборавив името, нешто на М беше... се шушка дека тој ќе дојдел, новинарите го прашале Морати тој рекол нешто во смисла како многу го почитувал човекот и немал коментар...

Пупоне може ќе не просветли :)

Монтали?

Oдлична вест стигна од Милано, тие што не беа во можност да се зачленат во фан клубот до дадениот рок летоска, тоа ќе можат да го направат до 31ви Декември, знам дека има такви кои пројавија интерес па ете ова е наменето за нив и за сите други заинтересирани.

Факјеа !

п.с. Денес односно вчера се земени подароците што следуваат за секој член а утре ќе се земат и картичките, уште еднаш, факјеа !

Oдлична вест стигна од Милано, тие што не беа во можност да се зачленат во фан клубот до дадениот рок летоска, тоа ќе можат да го направат до 31ви Декември, знам дека има такви кои пројавија интерес па ете ова е наменето за нив и за сите други заинтересирани.

Факјеа !

п.с. Денес односно вчера се земени подароците што следуваат за секој член а утре ќе се земат и картичките, уште еднаш, факјеа !

факЈеа да уплатам уште сега да не ги поебам парите ко минатиот пат
фаКЈеа !!!

Пандев има право утре да игра ?
Не право, ами обврска :)
Ко го дадоја Пандев во наполи, во договорот од страна на Интер стоеше дека против Интер МОРА да игра Пандев :)

П.С FuckYeah, јас пропуштив првото зачленување, али во декември сигурно.
Него, пријатели мој заминаја да го гледа Интер - Наполи...па му порачав дрес, ама не знам од кого да ми зема. Дајте предлог (ама од некој шо сигурно че остани) да не дојди, в година да ми биди срам да го носам.

Не знам оти ама знам дека сите Мунтари че ми речите, зато однапред да ви се заблагодарам .!.

Ко го дадоја Пандев во наполи, во договорот од страна на Интер стоеше дека против Интер МОРА да игра Пандев :)

Него, пријатели мој заминаја да го гледа Интер - Наполи...па му порачав дрес, ама не знам од кого да ми зема. Дајте предлог (ама од некој шо сигурно че остани) да не дојди, в година да ми биди срам да го носам.

Не знам оти ама знам дека сите Мунтари че ми речите, зато однапред да ви се заблагодарам .!.

Оби пријателе (y)

Оби пријателе (y)
Жими се мислев на него. Прво никој нема да има од него дрес, второ се покажува дека ќе биди ѕверка. Ама пак ми е шубе, со оглед, какви играчи имаме дадено...да не замини и овај на позајмица и да не се врати...нешо како Сантон...

Жими се мислев на него. Прво никој нема да има од него дрес, второ се покажува дека ќе биди ѕверка. Ама пак ми е шубе, со оглед, какви играчи имаме дадено...да не замини и овај на позајмица и да не се врати...нешо како Сантон...
Позајмица? Нема шанси. Убеден сум дека дечково ќе успее, има желба, талент и најважното, има срце.

Да имав одвишок пари од Сантон и Оби одма земав дрес :)

Земи од Алварез,или од Морати за другите не гарантирам!
--- надополнето: Oct 1, 2011 7:25 AM ---

Факјеа !

Одлично и јас сега ќе се зачленам а се надевам и Думанот ќе се зачлени!

Земи си од Занети, што е сигурно - сигурно е. Тој најдолго ќе остане од сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom