Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ги знам али и да остане така без промени сепак не е лош.Само не ме јасно зш не му дават поголема шанса на заратеMeсто Коутињо, Алварез, останатото е на место, минатиот пат Газета дела Спорт не го погодија составот, Скај Италија го погодија, а они незнам што предвидуваат.
Да точно во 15мин до 21часот.Ама реков погоре,Зарате место Форлан и да не се расправаме сега!утре играт 15за 9 ако не се лазам
Според Скај:Meсто Коутињо, Алварез, останатото е на место, минатиот пат Газета дела Спорт не го погодија составот, Скај Италија го погодија, а они незнам што предвидуваат.
Мислам дека и двајцата добро ја искористија шансата која ја добија во отсуство на Снајдер. Нема да погреши ни со Кутињо од прва минута.Хмм, и едните и другите го ставаат Коутињо но мислам дека он ќе се изгуби против Инлер и Гаргањо плус триото во одбрана кај Наполи, Алварез поради 2 причини мислам дека ќе настапи, прво, физички е каде-каде постабилен од Коутињо и ќе може да ги издржи дуелите во нападот и второ, за разлика од Коутињо покажа дека одлично покрива во одбраната за што доби пофалба и од Раниери.
Не дека имам нешто против Коутињо но за овој меч мислам дека поприкладен е Алварез, исто и ради голот со ЦСКА, и Зарате би било добро да го почне мечот, осоколен е а токму и тоа се бараше за овој играч, мал ветер у грб, доволно му е ...
Милито летоска не отиде у Галата, сега ќе иде, не е малоумен самиот да прифати вакво нешто со оглед дека се наметнува кај Раниери и сигурно ќе сака уште една година да изигра во ЛШ со тимов, нема никаква поента да оди у Турција сега, никаков предизвик не е тоа за него а и кажа дека сака по Интер да завршува кариера во Аргентина.GALATASARAY ZAINTERESIRAN VO SVOITE REDOVI DA GO ODNESE MILITOVO ZIMSKIOT PREODEN ROK OSTANUVA DA SE DOGOVARAT DVETE STRANI ZA TRANSVEROT DA BIDE REALIZIRAN