Фан Клуб: Интер

Meсто Коутињо, Алварез, останатото е на место, минатиот пат Газета дела Спорт не го погодија составот, Скај Италија го погодија, а они незнам што предвидуваат.

Meсто Коутињо, Алварез, останатото е на место, минатиот пат Газета дела Спорт не го погодија составот, Скај Италија го погодија, а они незнам што предвидуваат.
Што ги знам али и да остане така без промени сепак не е лош.Само не ме јасно зш не му дават поголема шанса на зарате

утре играт 15за 9 ако не се лазам
Да точно во 15мин до 21часот.Ама реков погоре,Зарате место Форлан и да не се расправаме сега!

Според Скај:

-------------------Цезар----------------
Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо
Оби---Камбијасо--Занети---Кутињо
----------Милито--Форлан----------

Хмм, и едните и другите го ставаат Коутињо но мислам дека он ќе се изгуби против Инлер и Гаргањо плус триото во одбрана кај Наполи, Алварез поради 2 причини мислам дека ќе настапи, прво, физички е каде-каде постабилен од Коутињо и ќе може да ги издржи дуелите во нападот и второ, за разлика од Коутињо покажа дека одлично покрива во одбраната за што доби пофалба и од Раниери.

Не дека имам нешто против Коутињо но за овој меч мислам дека поприкладен е Алварез, исто и ради голот со ЦСКА, и Зарате би било добро да го почне мечот, осоколен е а токму и тоа се бараше за овој играч, мал ветер у грб, доволно му е ...

GALATASARAY ZAINTERESIRAN VO SVOITE REDOVI DA GO ODNESE MILITO:) VO ZIMSKIOT PREODEN ROK OSTANUVA DA SE DOGOVARAT DVETE STRANI ZA TRANSVEROT DA BIDE REALIZIRAN

Хмм, и едните и другите го ставаат Коутињо но мислам дека он ќе се изгуби против Инлер и Гаргањо плус триото во одбрана кај Наполи, Алварез поради 2 причини мислам дека ќе настапи, прво, физички е каде-каде постабилен од Коутињо и ќе може да ги издржи дуелите во нападот и второ, за разлика од Коутињо покажа дека одлично покрива во одбраната за што доби пофалба и од Раниери.

Не дека имам нешто против Коутињо но за овој меч мислам дека поприкладен е Алварез, исто и ради голот со ЦСКА, и Зарате би било добро да го почне мечот, осоколен е а токму и тоа се бараше за овој играч, мал ветер у грб, доволно му е ...
Мислам дека и двајцата добро ја искористија шансата која ја добија во отсуство на Снајдер. Нема да погреши ни со Кутињо од прва минута.

Мене ме "плаши" тандемот Милито - Форлан. Гледам секаде е најавуван овој тандем, а токму сега е шансата Зарате да покаже што знае.
Мислам дека ке биде супер мотивиран после постигнатиот гол со ЦСКА а освен тоа, Форлан и Милито се ист тип на играчи...

GALATASARAY ZAINTERESIRAN VO SVOITE REDOVI DA GO ODNESE MILITO:) VO ZIMSKIOT PREODEN ROK OSTANUVA DA SE DOGOVARAT DVETE STRANI ZA TRANSVEROT DA BIDE REALIZIRAN
Милито летоска не отиде у Галата, сега ќе иде, не е малоумен самиот да прифати вакво нешто со оглед дека се наметнува кај Раниери и сигурно ќе сака уште една година да изигра во ЛШ со тимов, нема никаква поента да оди у Турција сега, никаков предизвик не е тоа за него а и кажа дека сака по Интер да завршува кариера во Аргентина.

Единствениот кој би можел да отиде во Галатасарај е Мунтари, зашто е единствен во моментов од кого сакаат да се отарасат во иднина.

Милито може да замине само ако дојде Тевез, а шансите за тоа се минимални.
Тевез се скара со Манчини, доби суспензија од тимот и е ставен на трансфер листа.

Можеби и бараната цена за играчот е намалена, но сепак ке биде околу 25-30 милиони евра...

На Интер моментално не му е потребен уште еден шпиц покрај Форлан, Зарате, Пацини, Милито и Кастињос. Имаме супер напаѓачи и нема потреба ништо да се менува, и освен тоа да се дадат 25 милиони...
Тевез е проблематичен играч кој ке бара првотински статус и лесно може да ја наруши атмосверата со екипата.
Мислам дека 99% се врака во Аргентина.

Натпреварот мора да го почне Рики, нема одиграно една ебана минута у Серија А(не ги бројам тие дваесетина со Палермо), у ЛШ еден настап и одма супер се снајде дечкото. За разлика од Кутињо многу е постабилен и физички појак, каде каде подобро ја контролира играта од него. Е сеа и ја мислам дека треба да му се даде шанса на Зарате, добро изигра со ЦСКА, мислам дека може да ја пробие одбраната на Наполи.

Е сеа ако игра Маикон јас сум за да играат Милито и Пацо зашто овие играат со тројца у одбрана и треба да ги очекуваме продорите на Маикон и неговите нафрлувања кои се највеќе посакувани од Пацо и Принцот, исто така и Јуто е пробивен по страна, со ЦСКА изигра супер.

Треба да ги тепаме Наполи за да го вратиме тимскиот дух, оној победничкиот, го знае и Раниери тоа и се надевам дека ќе не израдуваат во сабота.

Милито најверојатно остана бидејќи Гасперини дојде на чело на Интер. Сепак, ако погледнеме наназад, од искуството со другите играчи, не гледам никакви шанси Милито да си замине.

Наполи се на пат на сигурно самоуништување и деновиве од она што се случува на терен и од изјавите може да се насети тоа. Најпрво, буквално беа незаинтересирани да победат со Киево и Фиорентина што ги чинеше цели 5 бода. Да не беа во ЛШ, убеден сум дека сега ќе има максимум бодови во Сериа А. Фабио Канаваро се обиде да им објасни дека планот не им чини, дека имаат сила да се борат за скудето и тука треба да им биде фокусот, но Де Лаурентис размислува обратно од тоа. На крајот, Мацари призна дека начинот на кој игра неговата екипа е исцрпувачки. Проблемот е што друг начин на игра немаат, не менуваат формација за никого, а со ова 3-4-1-2 се растурија од трчање. Вториот проблем е очигледен: немаат доволно играчи за ротација.

Така да, јас ќе бев посреќен ако игравме по еден месец со Наполи зошто до тогаш ќе бидат гроги, макар што не е така лош моментов после нивниот натпревар со Виљареал на кој дадоа 103,2% од себе и сигурно се поисцрпени од нашите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom