Фан Клуб: Интер

Јас да бев на негово место ке наведнев глава и ќе молчев кога е во прашање неговата работа во Интер.

Тренерот ја прави тактиката според играчите со кои располага. А овој тим на Интер пред 2 сезони беше непобедлив и освои се! Сега е без Ето но затоа го има Форлан, Зарате, Алварез... Нашето најкапо засилување го остави на трибини а на клупа ги става Мунтари и Бјанкети.. ЕЕЕ каков дебил!!! Детето доби неколку минути на терен и покажа дека стварно вреди, сепак тоа не беше доволно да го убеди Гасперини.
Никој не очекуваше од него да го повтори успехот на Мурињо ама не смееше овој шампионски тим да биде понижен од селска екипи како Новара.
Гобиме на домашен терен од некојси Трабзон, екипа која можеби за прв пат игра во лига на шампиони и најверојатно ова ке бидат нивни единствени бодови во групата.
Примивме 4 комада од Палермо кој за разлика од лани е послаб, просечна екипа која најмногу може да биде средина на табела. Единствен "успех" беше бодот со мизерната Рома...

Имаме срека што не игравме со Удинезе или Наполи па да запишувавме неславни рекорди...

Ранокија казнет со три утакмици не играње оние од FIGC се идиоти дефинитивно!:mad:
Голем срам е оваа. Тоти во Финалето од Купот против Интер доби црвен. И после тоа имаше казна само 3 утакмици.
Овој прекршон е за три месеци казна.

---------------------Цезар----------------------
---------------------------------------------------
---Џонатан---Лусио---Самуел--Занети
---------------------------------------------------
-------Оби----Камби------Алварез------
------------------------------------------------
-----------------Форлан---------------------
------------------------------------------------
----------Пацини----- Зарате-----------

Еве од мене една,4-3-1-2 системот,мислам дека ова е утре најдобро,Форлан како полушпиц како што беше и во Уругвај,а Кутињо може да го замени,и Милито Пацини такоџе !

Болоња - Интер 2.05 за нас :),ваков кофицинет на гости со слаба екипа не ни дале уште од времето на Бенитез :D,гледам Снајдер не игра али затоа тука ги имаме Алварез,Кутињо па и еден Форлан кој може да игра на таа позиција ! Ја играм двојка нормално,само се мислам колку пари да ставам !

Болоња - Интер 2.05 за нас :),ваков кофицинет на гости со слаба екипа не ни дале уште од времето на Бенитез :D,гледам Снајдер не игра али затоа тука ги имаме Алварез,Кутињо па и еден Форлан кој може да игра на таа позиција ! Ја играм двојка нормално,само се мислам колку пари да ставам !

Стај 2 000,добивка повеќе од 4 000.Не гледам зошто да не ја играш.Сигурен сум дека Интер ќе тепа.

Абе што се чудите за Ранокиа, директен црвен доби, а тоа автоматски е казна од 3 натпревари. Не знам што не ви е јасно, правила си се правила.

Абе што се чудите за Ранокиа, директен црвен доби, а тоа автоматски е казна од 3 натпревари. Не знам што не ви е јасно, правила си се правила.
2 натпревари ти е директен црвен. :)

Голем срам е оваа. Тоти во Финалето од Купот против Интер доби црвен. И после тоа имаше казна само 3 утакмици.
Овој прекршон е за три месеци казна.

Не го удри и по глава ? :icon_lol:

2 натпревари ти е директен црвен. :)
Јас како што знам три натпревари е директен црвен. Ако ти текнува лани Ибра доби црвен пред дербито и имаше 3 натпревари казна па после Милан се жалеше и му ја намалија на 2.

Јас како што знам три натпревари е директен црвен. Ако ти текнува лани Ибра доби црвен пред дербито и имаше 3 натпревари казна па после Милан се жалеше и му ја намалија на 2.

Доби 3 натпревари казна зошто го удри играчот намерно.

Ранокија е казнет зашто го навредил судијата по добивањето директен црвен картон ( не зашто удрил некого намерно, едноставно направи нормален фаул но ко последен играч у одбрана ), оправдано, инаку за таков старт се знае дека секогаш следи црвен картон бидејќи е последен играч од одбрана и спречува чист зицер за фудбалерот, но тоа е суспензија од 1 меч, ко лани Бурдисо кога го фаулираше Пацини кога играа Интер - Рома ( 5-3 ).

Нема зашто да се буниме, казната е на место, да не ги споделуваше фрустрациите кои им ги наби Гасперини со форматот со што Интер делуваше инфериорно, ќе беше казнет само 1 натпревар ко што налагаат пропозициите.

Утре би сакал да почнеме со овој состав.

----------------------Цезар------------------------
Нагатомо -- Самуел -- Лусио -- Џонатан
-----------Оби -- Камби -- Занети------------
------------------- Кутињо ------------------------
--------------Милито -- Пацини-----------------

4-3-1-2
Без Форлан/Зарате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom