Фан Клуб: Интер

cf2fc9b9aa084a0dbe908b7.png

После зминување на Мурињо.Тренери како чорапи се менуват.Ние мислам добро темпо држиме.

Очигледно за сезоната 2001/2002 година само си слушал, таа сезона не си ја следел, како што ти беше објаснато претходно, се зависеше само од Интер. Таа сезона никакви оштетувања немаше Интер од судиите, а се сеќавам таа сезона гледав 3 натпревари на стадион ( во живо).

хммм, добро зар мислиш имам 14 години, моментално па не се сеќавам на таа сезона? На последниот меч кога и ја загубивме титулата со Лацио сум плачел како да ми умрел мајката...

Незнам како мислиш ти да добиеш меч, кога судијата е против тебе. Со зборот "ако" не одиме никаде.
Ja не глеам каде тогаш судиите ги ебеа, со Аталанта све чисто, со Киево исто така, со Лацио такоџе, сами ја изгубија титулата, нит Моџи нит судии никој тогаш не им беше крив.
Изненадувачки беше тоа за нас тој период, ја прва година средно бев, али од денешен аспект кога ќе сватиш уствари колкав лузер бил Купер, до некаде и за очекување беше ова ...
Затоа и еден другар вика, со Раниери и 10 бода предност на 3 кола до крај да имаат, они пак ќе ја загубат титулата.

Али ај, Се во свое време, вакви или онакви, Интер секогаш ќе ја добиваат подршката од мене.

п.с. Најверојатно од официјалниот фан клуб, првото одење во Милано оваа сезона организирано ќе е против Удинезе.

CR :pos:
p.s. da ne ve trujam poveke, posleden post mi e ova dur ne si odi Cristiano Ronaldo od inter.
Сеа сакам Раниери да освои Триплете и одма да го избришеш профилот од кајгана и се да запалиш и продадеш што имаш дома од Интер и да си нарачаш восочна фигура од Раниери. :pos:
--- надополнето: Sep 22, 2011 3:44 PM ---
За натпреваров во сабота освен Ранокиа кој е суспендиран има ли други казнети или повредени?

Незнам што да очекувам со овој тренер, се надевам дека ке ги измотивира играчите и ке им даде шанса подмладокот, бар сигурно ни е второто место во Сериа А .. :pos:

Добар менаџер е Раниери ама му недостига најбитното во кариерата т.е. ТИТУЛИТЕ... Песимист сум дека ќе му донесе успех на клубот ама искрено се надевам дека грешам :D Со среќа нека му е !!!

хммм, добро зар мислиш имам 14 години, моментално па не се сеќавам на таа сезона? На последниот меч кога и ја загубивме титулата со Лацио сум плачел како да ми умрела мајката...
хахахах, ме насмеа. Јас пак после тој натпревар ми требаа две недели дека Интер успеа да ја изгубет титулата, никако неможев да поверувам дека навистина успееа да ја изгубаат добиената титула.

CR :pos:
p.s. da ne ve trujam poveke, posleden post mi e ova dur ne si odi Cristiano Ronaldo od inter.
Не брзај со одлуката , да не испадне CR да те изненади. Во фудбалот се е можно, кога Новара може да го надигра и победи Интер, зашто да не се надевам Раниери ќе ја донесе титулата од Серија А.

Не брзај со одлуката , да не испадне CR да те изненади. Во фудбалот се е можно, кога Новара може да го надигра и победи Интер, зашто да не се надевам Раниери ќе ја донесе титулата од Серија А.

Тоа е исто како да се надеваш дека ураган ке помине низ куп ѓубре и ке направи Боинг 747 :icon_mrgr:

Незнам како мислиш ти да добиеш меч, кога судијата е против тебе. Со зборот "ако" не одиме никаде.
Судиите правеа што правеа. Тие утакмици беа чисти, јас ги памтам. Интер требаше да си ги добие.
P.S.
Видов дека веќе ти одговориле.
--- надополнето: Sep 22, 2011 4:21 PM ---
152595.jpg

Види сега, тебе те рачунам за прва постава...

312514_246160568763463_107309452648576_685572_1402047517_n.jpg

Mене повеке ми се допага втората формација.
Во одбрана би имале 3 одлични централни дефанзивци кој ке можат да се мењаат. После и на двете бековски позиции имаме по 2 бека. Го имаме Киво кој може да биде и лев бек и централен.
Во средина на место на Мота би го играч Камби/Занети.
Место Станкович и Занети ке се мењаат Алварез, Оби и Поли.
Замена за Снајдер ке биде Кутињо.
Милито не би го играл ич.

оптимист сум за Раниери некако. Мислам дека конечно ке освои поголем тровеј ( Сериа А )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom