Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707

После зминување на Мурињо.Тренери како чорапи се менуват.Ние мислам добро темпо држиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно за сезоната 2001/2002 година само си слушал, таа сезона не си ја следел, како што ти беше објаснато претходно, се зависеше само од Интер. Таа сезона никакви оштетувања немаше Интер од судиите, а се сеќавам таа сезона гледав 3 натпревари на стадион ( во живо).
Ja не глеам каде тогаш судиите ги ебеа, со Аталанта све чисто, со Киево исто така, со Лацио такоџе, сами ја изгубија титулата, нит Моџи нит судии никој тогаш не им беше крив.Незнам како мислиш ти да добиеш меч, кога судијата е против тебе. Со зборот "ако" не одиме никаде.
Сеа сакам Раниери да освои Триплете и одма да го избришеш профилот од кајгана и се да запалиш и продадеш што имаш дома од Интер и да си нарачаш восочна фигура од Раниери.CR
p.s. da ne ve trujam poveke, posleden post mi e ova dur ne si odi Cristiano Ronaldo od inter.
хахахах, ме насмеа. Јас пак после тој натпревар ми требаа две недели дека Интер успеа да ја изгубет титулата, никако неможев да поверувам дека навистина успееа да ја изгубаат добиената титула.хммм, добро зар мислиш имам 14 години, моментално па не се сеќавам на таа сезона? На последниот меч кога и ја загубивме титулата со Лацио сум плачел како да ми умрела мајката...
Не брзај со одлуката , да не испадне CR да те изненади. Во фудбалот се е можно, кога Новара може да го надигра и победи Интер, зашто да не се надевам Раниери ќе ја донесе титулата од Серија А.CR
p.s. da ne ve trujam poveke, posleden post mi e ova dur ne si odi Cristiano Ronaldo od inter.
Не брзај со одлуката , да не испадне CR да те изненади. Во фудбалот се е можно, кога Новара може да го надигра и победи Интер, зашто да не се надевам Раниери ќе ја донесе титулата од Серија А.
Судиите правеа што правеа. Тие утакмици беа чисти, јас ги памтам. Интер требаше да си ги добие.Незнам како мислиш ти да добиеш меч, кога судијата е против тебе. Со зборот "ако" не одиме никаде.