Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Суљо ме нервира, другите си се на место. ОК, и Нагасаки не ми е по мерак ама не ме нервира...сеуште.![]()
Марко Тардели беше пред Хектор Купер, по завршувањето на сезоната 2000/2001 година Марко Тардели доби отказ и на негово место беше назначен вечно вториот Хектор Купер, поранешен тренер на Валенсија и Мајорка со кој играше Финале на Лига на Шампиони со Валенсија и го изгуби, а претходно играше со Мајорка финале во купот на победниците на куповите и со мајорка го изгуби финалето. Секогаш на крајот од едно натпреварување ги губеше титулите, а за жал истата судбина се случи и со Интер каде што првата сезона водеше во првенството цела сезона и на крај во последните кола го изгуби првенството. следната година погаѓате пак си беше втор.Марко Тардели нели ви беше ?
Шо Моџи, Интер прокоцкаа 8 бодови у последните 4-5 утакмици, пораз од Аталанта дома, нерешено со Киево гости кога примија гол во судиско продолжение, тука Интер ја загуби титулата, мечот со Лацио требаше да биде чиста формалност, а не меч за титула.
Незнам што Моџи е тука крив, се беше во рацете на Интер, он можел да мести 100 утакмици, џабе ќе му беше ако Интер успееше да ги добие тие мечеви, пред се оној со Аталанта дома.
и мене повеќе ми се допаѓа втората тактика, ама со Пацо во напад место Милито, а и Камби место Мота може да иде на позиција на деструктивецМожни формации на Раниери...
![]()
Јас сум за втората формација (4-3-1-2) и би го заменал само Милито со Зарате/Пацини.
btw, Добредојде Раниери![]()
Ne gi vrtam be. Lut sum na Morati sto go zema za trener eden luzer koj e 100000000 pati poslab od Murinjo.
Mu bev lut za Benitez, isto i za Leo. Mu bev lut na pocetok i za Gasperini... ama ova e mnogu. Da se zeme covek, kogo Murinjo dur bese vo Inter go naprave ednakvo na gomno, e toa e...
Lele be, filmovi ke im pusta, sigurno.
Kako moze da ocekuvate почит да имаат играчите спрема овој, кога дур бепе Мурињо во Интер 10 пати минимум јавно му ја затна муцката, од тука следува и многу логично мислење: којзнае колку го зафркавале меѓусебе раниери, Мурињо со играчите. И да не го зафркавале, сепак се знае што мислеа за него, мислеа дека е лузер, лузер и тоа лош. Сам буквално се закопуваше со неговите wanna be провокативни-за мурињо изјави.
Очигледно за сезоната 2001/2002 година само си слушал, таа сезона не си ја следел, како што ти беше објаснато претходно, се зависеше само од Интер. Таа сезона никакви оштетувања немаше Интер од судиите, а се сеќавам таа сезона гледав 3 натпревари на стадион ( во живо).Незнам како мислиш ти да добиеш меч, кога судијата е против тебе. Со зборот "ако" не одиме никаде.
Кај мене си прва постава
Нема да бидеКај мене си прва постава![]()
Знае кај треба да лиже гз иако не е таков по природаКај мене си прва постава![]()
И јас се надевам нема да биде,реално не е веќе за прв тим ! Во сабота сакам да видам 4-3-1-2 Цезар,Џонатан,Лусио,Самуел,Занети,Камбиасо,Оби,Алварез,Снајдер,Форлан и Пацини!Нема да биде
Во сабота идеме на победа против болоња.