¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Ми мириса на Kabsa... just saying.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум убеден дека и со овој моментален тим, плус Кастаињос, Алварез, Коутињо, Џонатан монатан па и Оби кој има шанса во иднина да биде првотимец во тимов, без разлика што се инкогнито играчи, со вистински пристап од тренер и играчите на терен, со орање ко да нема утре, можат да ја освојат Серија А.Многу песимистички гледате на работите..
Да ти е милина да го гледаш Дортмунд,таков тим одамна немам гледаноЈас сум убеден дека и со овој моментален тим, плус Кастаињос, Алварез, Коутињо, Џонатан монатан па и Оби кој има шанса во иднина да биде првотимец во тимов, без разлика што се инкогнито играчи, со вистински пристап од тренер и играчите на терен, со орање ко да нема утре, можат да ја освојат Серија А.
Со таков однос ко у Саботата од поединци, па и Меси да им го донесе Морати, џабе е ...
Еве, малце отворете си ги пошироко хоризонтите зашто знам дека ретко кој од вас тука прати Бундес, гледајте ги Дортмунд, ја лани цела сезона ги пратев и планирам и оваа да продужам, уште ни цел тим не им го имам научено од што се '' непознати '' за мене тие фудбалери, ама нивниот однос на терен е фантастичен, зинат да те остават, и тренерот како емотивно го прима секој погодок, мерак да ти е да ги гледаш.
Сеуште никој не знае како ќе се одвиваат работите на терен оваа година со Гасперини, во моментов ко фан на Интер се надевам на најдоброто, по стартот на сезоната кога ќе го осетиме моментот '' реалност " до некаде ќе имаме одредена слика за што всушност е способен Гасперини ко тренер на екипава.
Syn сака да се надоврзам за то со спонзорите..исто така Интер пред две недели потпиша со една Нафтена компанија за произвотство на Природен гас (http://www.suissegas.eu/) ..а верувам ке има уште спонзори...Интер излеа тука го бара спасот да се намали еден дел од минусното салдо.Се ми е тоа јасно, и тогаш ми беше јасно, ама како што реков, има причина поради која Морати у моментов а и сезониве претходно не е во состојба да ги дава парите ко порано и затоа се обидуваат да најдат начин за да функционираат без нековите финансиски инекции ...
Потпишаа и договори со низа спонзори, од нив само Turkish Airlines ни се познати нам, уште ги чекам со некоја реклама за нив ко што имаат Манчестер и Барса.
Единственото нешто што може да му удри у моментов у глава е да укапира дека вака нагла промена е многу лоша за Интер, и да изнајде начин за уште една финансиска инекција во тимот, презависни се од неговите пари а дојдоа до период кога истите се и те како неопходни.
Али тој филм очигледно нема да го гледаме, за жал, дај боже да бидеме демантирани.
За да Интер биде ко Дортмунд ке треба да се продадат Шнајдер и Ето. Тимот на Дортмунд нема ѕвезди и сите играат ко еден човек..нема еден играч преку кој мора да помине топката...како кај нас на пример да се организира напат мора Ето да ја допре топката..пред Ето исто беше и со Милито.. пред него исто беше и со Ибра.Јас сум убеден дека и со овој моментален тим, плус Кастаињос, Алварез, Коутињо, Џонатан монатан па и Оби кој има шанса во иднина да биде првотимец во тимов, без разлика што се инкогнито играчи, со вистински пристап од тренер и играчите на терен, со орање ко да нема утре, можат да ја освојат Серија А.
Со таков однос ко у Саботата од поединци, па и Меси да им го донесе Морати, џабе е ...
Еве, малце отворете си ги пошироко хоризонтите зашто знам дека ретко кој од вас тука прати Бундес, гледајте ги Дортмунд, ја лани цела сезона ги пратев и планирам и оваа да продужам, уште ни цел тим не им го имам научено од што се '' непознати '' за мене тие фудбалери, ама нивниот однос на терен е фантастичен, зинат да те остават, и тренерот како емотивно го прима секој погодок, мерак да ти е да ги гледаш.
Сеуште никој не знае како ќе се одвиваат работите на терен оваа година со Гасперини, во моментов ко фан на Интер се надевам на најдоброто, по стартот на сезоната кога ќе го осетиме моментот '' реалност " до некаде ќе имаме одредена слика за што всушност е способен Гасперини ко тренер на екипава.
omg...███▓▒░░MERCATO░░▒▓███►: Inter dao zeleno svjetlo za odlazak Sneijdera i Eto'a! Rekao ja Branca, ali i naglasio:
"No, bilo kako bilo Inter ne misli zadržavati igrače koji ne žele biti ovdje", zaključio je direktor Branca.
U Interu se nadaju da mogu doći do obnove ugovora Samuel Eta, a želi ga ruski Anzhi,koji mu nudi 20mln po sezoni.M.Mariga bi želio da pređe u Real Sosijedad.
Gasperini je počeo da kroji mlađi Inter,igrači koju su se sad pokazali su Obi,Alvarez,Castaignos,Faraoni.Ali također je naglasio da nema namjeru prodati Couthina. Tevez je spreman ici u Inter, i sa smanjenjem plaće,i ne želi čuti o razmjeni sa Eto-m. Otkazana je prijateljska utakmica 14.augusta sa Malagom u Španiji,tako da će Inter igrati prijateljsku sa nekom ekipom iz Italije.