Фан Клуб: Интер

Само кога го читам Иосоно сум оптимист за иднината на нашиот омилен клуб...колку толку со мала доза на хумор знае да ги претстави работите на клубот

Животов е многу сериозен за да сме сериозни, на форум :)
А и што се 5-10 години во историјата на еден клуб, дури трепнеш ќе поминат. Еее... едно време, нити ние ќе освоевме титула, нити Манчестер ќе го поминеше Ливерпул... сеа шо прајме? :)

Iosono си е приказна сама по себе,секако добра приказна,легендарен човек :)

Инаку според мене,Санчез ќе дојде во Интер,Роси во Барселона и сите ќе бидат среќни и задоволни
На Барселона не им треба Санчез моментално во тимот,а Роси им е потребен за да ротира Пеп во составот.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=48778

Е ова ја го викам шпекулација а не ко вашите! :)
Колку ми изгледа веројатно ова,Снајдер иде во Манчестер/Челзи со тие пари се купува Санчез,ем се ослободува полушпиц местото за Кака,Маикон е на пат за Мадрид,Нагатомо иде десно и Кришито се купува за 15 милиони.

а а ?

Идам да изгасам менаџер.

Колку ми изгледа веројатно ова,Снајдер иде во Манчестер/Челзи со тие пари се купува Санчез,ем се ослободува полушпиц местото за Кака,Маикон е на пат за Мадрид,Нагатомо иде десно и Кришито се купува за 15 милиони.

а а ?

Идам да изгасам менаџер.
Подобро го познаваш Интер дури и од Марли :)

Udinese chief: Barca favourites to sign Alexis Sanchez

fffffuuuuuuu.jpg

Pа нормално дека се фаворити... кога си плаќаат поштено... Нашиве сакаат само состаноци и муабети :)

Јеботе од декември зборам за човеков и нема да го земеме, кој год друг да го земат ќе осеќам празнина во екипата...
абе у денешно време сите бараат кеш никој не сака некои зделки со 1/8 пари и другото у играчи кои не се ни докажани...

тоа ти е како да идам во продавница за монитори и ако еден LCD е 22 000 денари, јас да му дадам 3 000 и 4 CRT монитори... кој ќе прифати ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom