¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Абе таман ке се радува човек, еве Реал си купија играчи, Барса има доволно, и си велиш сега на раат ке може да купиме без они да ни се мешат, овие нашиве неспособниве, сакат од децата да се ослободат (за трансферот на Занчез, којзнае можеби цел Примавера тим им го даваме), а карја ке го земеме, и после оптимизам... Првин шпекулации за Фабергас, па ајде демек да не е Фабрегас нека биде Банега, после нема ни Банега ама ај што знаеш можеби Монтоливо, сега ни овој не, сме тргнале по Поли, ама чекај чекај уште не е готово, не сакаме да трошиме на Поли 10 милиони (затоа што за нас само гомнава вредат, Мунтари 1, Поли 2, третиот доаѓа, читај уште малце) па се обидуваме со 14 младинци кои се 10 пати појаки од Поли да правиме трампа, ама не, ни Поли не е добар на крајот, на крајот (еве го третото гомно) ке останеме со Карја.
И не ми мрчејте РАНО БИЛО!!!! Трансфер како на Снајдер, 1 се случува, не се повторува на милион години или на сто милиони, таков трансфер само еднаш во животот се случува.
Паразити невидени, ех колку сакам да банкротира Морати, па тогаш курот нема да ме боли, а вака...
И не ми мрчејте РАНО БИЛО!!!! Трансфер како на Снајдер, 1 се случува, не се повторува на милион години или на сто милиони, таков трансфер само еднаш во животот се случува.
Паразити невидени, ех колку сакам да банкротира Морати, па тогаш курот нема да ме боли, а вака...