Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ми изгледа веројатно ова,Снајдер иде во Манчестер/Челзи со тие пари се купува Санчез,ем се ослободува полушпиц местото за Кака,Маикон е на пат за Мадрид,Нагатомо иде десно и Кришито се купува за 15 милиони.http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=48778
Е ова ја го викам шпекулација а не ко вашите!![]()
Подобро го познаваш Интер дури и од МарлиКолку ми изгледа веројатно ова,Снајдер иде во Манчестер/Челзи со тие пари се купува Санчез,ем се ослободува полушпиц местото за Кака,Маикон е на пат за Мадрид,Нагатомо иде десно и Кришито се купува за 15 милиони.
а а ?
Идам да изгасам менаџер.
хахаахаПодобро го познаваш Интер дури и од Марли![]()
Официјално е дека немаме пари, за другото ќе почекаш до августМи се здосади од обични шпекулации..дајте кажете нешто ново и официјално![]()
Официјално е дека немаме пари, за другото ќе почекаш до август![]()
Карја (ќе) потпише 3 годишен договорМи се здосади од обични шпекулации..дајте кажете нешто ново и официјално![]()
Pа нормално дека се фаворити... кога си плаќаат поштено... Нашиве сакаат само состаноци и муабети
абе у денешно време сите бараат кеш никој не сака некои зделки со 1/8 пари и другото у играчи кои не се ни докажани...Pа нормално дека се фаворити... кога си плаќаат поштено... Нашиве сакаат само состаноци и муабети
Јеботе од декември зборам за човеков и нема да го земеме, кој год друг да го земат ќе осеќам празнина во екипата...