Фан Клуб: Интер

Со титула за завршивме сезоната , честито ИНТЕРАШИ!

Ајде честита нека е титулава нека се множат!!!!

Pak gi prejdovme Bilanezite dve tituli ni dadoa :D
ancora_campioni.jpg

Нека ни е со среќа титула.
Следна сезона идеме и на Серија А :)

Кога веќе почнавме со видео, видете го Матрикс, аххахаа.
Жими се мрднат е....

Еј, дајте некое видео со добар хајлајтс, за сајтот? Никако не можам да најдам има премногу фејк видеа...

99% Кутињо ни оди. Лео кажа дека ке видат што е најдобро за него тоа и ке го прават, а добро за него во Интер не беше, резерва на Карја.

99% Кутињо ни оди. Лео кажа дека ке видат што е најдобро за него тоа и ке го прават, а добро за него во Интер не беше, резерва на Карја.

јас сум за Кутињо да се даде на позајмица... и јас сакам да игра малиот, ама не е физички спремен за да издржи првотимски статус во овој тим во оваа лига... али освен тоа што Карја e малку појак физички, во се друго е инфериорен од Кутињо, така да не знам зашто тој му е замена на Карја.. искрено верувам дека догодина нема да игра за нас... (за Карја зборам)

Ајде нека ни е честито титулата... и пак повеќе од биланезиве имаме освоено :)

Честито нека ни е титулата Интеристи,така почнавме,така и завршивме,со титула во рацете и сепак повеќе освоени титули од ББиланезите хохохоохо...

П.С Додека се навикнам на новиов форум,ќе помине некое време,ама ај че го биде :D

Оставете ги милан на страна со титулите бидејќи ние Интер освојуваме титули за нашата гордост,чест и историја а не за да му се ситиме на ривалите...ве молам не ги спомнувајте педерите бидејќи за момент ми наликувате на јувенташите кои се болно заразени со Интер и секоја победа над нас ја прославуваат како да имаат освоено ЛШ...уживајте во титулата од купот на италија и догодина со нови сили да го вратиме скудетото и италјанската значка на дресот!

Ај честито титула,кај можеме ние без трофеј да поминеме! Со оглед дека лошо почна сезоната задоволен сум со овој трофеј,имаа среќа Милан што Бенитез не сјеба иначе пак ке останеа со празни раце!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom