Фан Клуб: Интер

Само да знаете дека во фан клубов имате педер од човек, му губи тимот кој го подржува и на кој се клади - не сака да испочитува кладба а самиот се смета за некој фан, да бев јас ќе испочитував макар за живот да се работи али ете си пишав така да внимавајте со кого се кладите.

пс честито титула во купот се гледаме во финале следната сезона

Само да знаете дека во фан клубов имате педер од човек, му губи тимот кој го подржува и на кој се клади - не сака да испочитува кладба а самиот се смета за некој фан, да бев јас ќе испочитував макар за живот да се работи али ете си пишав така да внимавајте со кого се кладите.

oh_nooo_striscione_lazio_inter_ansa.jpg

Јас изгубив кладба памтам со некој, не се сејчавам со кој, изумив да сменам, ако сум се кладел со тебе, кажи че ја наредиме шо се секираш :)

Не го врти муабетот сега уште сум шокиран од понашањето на Талахаси...

Сеа немоеш да добиеш, дури другата година ако завршиш прв во предикшн лигата на форзаинтер (типување на натпреваритите од Сериа А, сите 38 кола). :p (ама гејско смајли : pos: )

Море, ти со тоа знаење милиони си требал да фатиш, не еден дрес :D
--- надополнето: May 31, 2011 6:09 AM ---
Не го врти муабетот сега уште сум шокиран од понашањето на Талахаси...

Талахасе и кога играме онлајн, ако губи секогаш се гаси...што да кажам. :)

oldlady.jpg

:ROFLMAO:!

(ако не ви текиња, Е - то од МАСТЕР заменете го со У)

Малце старо е ама нема везе, сеа го видов. :)

Пујол, Петер Т Јонсе, Таласее срам да ти е. Кладба да не се почитувало.

Се смена форумот бе, што јадете лајна сите?
Талахасе и кога играме онлајн, ако губи секогаш се гаси...што да кажам. :)

Кога, играме онлајн? Како тоа играме онлајн а јас не знам?

И ај веќе со талахасе, малахасе. Ајви има игнор копче, истото и вие го имате.

Санчез денес читав омиелн фудбалер му бил Заморано.Денес Ла Република весникот пишува дека Санчез го одбрал Интер.
Се збореше дека токму Заморано го убедувал за Интер.
Санчез моментално нема тим кој не го сака и не се поврзува со него Сити,Барса,Реал па дури и Јувентус нешто се надеват.
Ајде белким ке го земаме иако не ми се верува да го земеме Сити 35+ понудија ги одбија сега и Јувентус читам 30 нуди а наш Интер 15-20+ десетина играчи.
Денес читам зенит нуделе 15 милиони за Мота тешка глупост но следи уште поголема демек Интер им побарал 20.

Вака би изгледала нешата понуда за Санчез: 20 милиони + Мунтари= 10 милиони + Марига= 17 + Кутињо на позајмица= 18+ 10 младинци на пола договор = 20 милиона.

Читам Сити понудиле 18м евра за Маикон но Морати ја одбил понудата т.е барал повеќе (20-25м).

Абе чиче, чоеков остаре више и не е у некоја форма, продај го и за 18 ако можеш, зашо за пола година/една година, ќе бараш понуди од по 10м за да го купат ама ќе нема.

Чим Сити го сакаат Маикон, значи Ричардс нема да им треба. Нека ни го дадат Ричардс + 5-6 милиончиња и нека го носат Маикон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom