Фан Клуб: Интер

А Марли сеуште го нема...

Бенитез му кажал не на Алт.Мадрид хаха,иначе вчера слабо игравме али тоа е големината на голем клуб и со слаба игра да го добиеш натпреварот!
--- надополнето: May 30, 2011 8:40 PM ---
Починала мајка му на Занети. :(
RIP.
Лесна и земја,сочуство и од моја страна за капитенот!

Ме мрзи да барам еден мој пост од ерата на Бени, каде што реков дека годинава ако освоиме куп ке биде многу за нас, и со оглед на реакциите што ги имаме, во право бев.

Реформи ни требат! Заокружи да! :unsure:
--- надополнето: May 30, 2011 8:41 PM ---
Починала мајка му на Занети. :(
RIP.
Ај можеби и овој како и Адри ептен ке пошизе и нема повеке да игра (y)

Ме мрзи да барам еден мој пост од ерата на Бени, каде што реков дека годинава ако освоиме куп ке биде многу за нас, и со оглед на реакциите што ги имаме, во право бев.

--- надополнето: May 30, 2011 8:41 PM ---

Ај можеби и овој како и Адри ептен ке пошизе и нема повеке да игра (y)

Oзбилен си ???

Fuck off:):)

За твојата иднина:)

De4ki, bez nervozi.

Inaku ne sum seriozen, aman, edno e da mislam deka poveke ne treba da igra, sosem drugo e deka svrsuvav koga go gledav kako gi krevase peharite lani.

Каква таква и оваа е титула (2 де) :) Инаку изданието вчера беше очај, Палермо правеше канонада на голот на Цезар и право чудо е што не постигнаа гол, а потоа секако Ето не простува да казни.

Браво и за асистенцијата на Пандев, ме изненади Леонардо што му текна да го внесе и него малце.

После ланската сезона, оваа не може да се каже дека е успешна, но сепак со некое засилување летово, а и се надевам со поздрави и помотивирани играчи наредната сезона може да се врати Скудетото.

Честито куп. :)
--- надополнето: May 31, 2011 12:20 AM ---
А шо е ова со 2-те титули, не разбирам ..

Озбилно прашувам бе, не ја гледав утакмицата .. не се зезај. :mad:

Нешто слично на тоа што го даваат во англија, Гигс лани мислам доби. Животно дело, или така нешто, ама го згрешија човекот, на Матераци му се дава таква награда?

Онака за инает, повеќе од Милан.
--- надополнето: May 31, 2011 12:20 AM ---

Не е еден, па да е куп. 2 се. Не е ова Милан.

images

applause.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom