Фан Клуб: Интер

Евер Банега потпиша сезона по доаѓањето на Гаго во Реал. Во Бока беа главни носители на играта. Впрочем Бенега му беше замена на Гаго. Работите се сменија во корист на Банега кој прерасна во појак играч од Гаго. Валенсија го купи за 18милиони. Не гледам како би се откажале од својот најдобар мидфилдер за 9милиони. Дупло помалку од цената за која го купија кога беше копиљ.
не знам уште колку има договор... може има уште година дена... па не сакаат да ризикуваат да го изгубат за без пари... а за Евер се имавме интересирано лани летото... ама ништо не излезе... го посакувам играчов во Интер, млад е и технички поткован, нешто што ни фали во последно време...

Здраво момци.

Отсеа ќе изигравам Diegus од Интер форумот.
Најпрво за утакмицата во недела, очекувам рутински 2:0 Палермо се импулсивен млад тим и не можат да се носат со искусни ѕверки во вакви натпреварувања.

Голманите остануваат.

Во одбраната Занети прекомандуван на лева(грешка и ваљда пак на полусезона ќе крпиме дупки со безвезен лев бек), Самуел и Лусио и вклопување пополека на Ранокиа со една од ѕверкиве. На милион пати покажа годинава дека е ужасен во позиционирање и затоа мора да игра со добар партнер, за да се искалеми. Десно Нагатомико. Киву прекомандован на централната позиција како втора варијанта. Сантон на позајмица во Удине. Андреоли последна опција после Кордоба. Маикон аут. Матераци, Баскерфест 2011.

Среден ред, стандардните деструктивци Камби, Мота, појачани со еден Монтоливо. Колку и да го сакав заедно со Пацини во Интер, сепак покажа дека е далеку од она што прикажуваше на старт на кариерата. Опција два, Мота аут Банега ин. Ова е фантастична комбинација за Интер но според ова што изјавува Морати има други замисли. Претходниот ден изјави дека нема шанса Монтоливо во Интер, аналогно веќе е потпишан договорот со него. Деки на одмор во Фиренца и да му се изваја таму еден споменик па да се врати да грее клупа годинава и да го доодработи доброзаслужениот чек. Мунтари, Оби и Поли на ротација и куп средби. Снајдер. Кутињо на позајмица.

Напад.
Санчез, Пацини, Ето. Клупа Милито. Пандев, Суазо аут, Обина назад. Кастињос.

баш ќе си зачувам постот да видиме за 3 месеца колку не сум бил во право. :)

Јофе, не е финтава да се биде скромен. Да пишувам јас вакви постови има да се изначудат сите. Реално ако мислиш дека само овие измени што ги пиша ни требат, или само еден Банега ке не спаси од гомнава... high five!!!

^ те уби ова шо мораш да носиш биланески срања еј =) Се смени , највеќи песимист си станат на фан клубов хахахахха :) Думан еден ! :P

Информација за казнети или повредени за вечер? И нешо неофицијални состави дали има?

Колку да ве информирам:
Евер Банега има договор до 2013 и Валенсија го купи за 18 милиони. Стана главен играч во средината на Валенсија така да не си правете бајрам со паметот дека за 9 ќе го дадат. Тоа 9 е производ на медиумиве. И со Ливерпул кога го поврзуваа таа беше цената а е далеку од вистинската.

Колку да ве информирам:
Евер Банега има договор до 2013 и Валенсија го купи за 18 милиони. Стана главен играч во средината на Валенсија така да не си правете бајрам со паметот дека за 9 ќе го дадат. Тоа 9 е производ на медиумиве. И со Ливерпул кога го поврзуваа таа беше цената а е далеку од вистинската.
Остај ти тоа, чим можеше на Маскерано да му понудиме 5 милиони и Мунтари, на овие само трампа со Мунтари ќе им праиме, и Суазо на позајмица ќе им го пратиме со можност за откуп. Ние Интер сме, или кои сме :)

Видов на fcinternews тоа за Банега, 9.5м евра, на италијански беше, може и грешка сум али не видов потреба да преведувам со гугл транслејт зашто кој ги глеал Валенсија ќе знае дека за дечкото преку сила 15 можат да се фрлат али според мене и тоа е (пре)многу ...

На вики глеам 18ка, ко горе што е пишано :tapp:, пиши пропало ондак, никад нит вредел нит у моментов вреди приближно до таа сума, колку што знам на времето и беше позајмен на Атлетико Мадрид од што успеа да се наметне во Валенсија и од што успеа да ја оправда сумата платена за него.

Да не ме сватите погрешно, реков и ќе повторам, со раширени раце би го пречекал и верувам дека еден ден може да дојде до тој стадиум да вреди и над 20м евра, али тогаш за тогаш, во моментов реално 10 до 15 максимум и шетња, затоа и воопшто не бев изненаден од сумата 9.5м евра.

И нема никаква врска тоа за колку бил купен, ете го земаа за 18 го позајмија неколку месеци откако го купија, иста прича ко и Кварезма кој исто беше земен за 18м евра а шитнат за 7-8.

Видов на fcinternews тоа за Банега, 9.5м евра, на италијански беше, може и грешка сум али не видов потреба да преведувам со гугл транслејт зашто кој ги глеал Валенсија ќе знае дека за дечкото преку сила 15 можат да се фрлат ...

На вики глеам 18ка, ко горе што е пишано :tapp:, пиши пропало ондак, никад нит вредел нит у моментов вреди приближно до таа сума, колку што знам на времето и беше позајмен на Атлетико Мадрид од што успеа да се наметне во Валенсија и од што успеа да ја оправда сумата платена за него.

Да не ме сватите погрешно, реков и ќе повторам, со раширени раце би го пречекал и верувам дека еден ден може да дојде до тој стадиум да вреди и над 20м евра, али тогаш за тогаш, во моментов реално 10 до 15 максимум и шетња, затоа и воопшто не бев изненаден од сумата 9.5м евра.

И нема никаква врска тоа за колку бил купен, ете го земаа за 18 го позајмија неколку месеци откако го купија, иста прича ко и Кварезма кој исто беше земен за 18м евра а шитнат за 7-8.
9.5 имаше на сајтот на Рекалкати пред некој ден.

Видов на fcinternews тоа за Банега, 9.5м евра, на италијански беше, може и грешка сум али не видов потреба да преведувам со гугл транслејт зашто кој ги глеал Валенсија ќе знае дека за дечкото преку сила 15 можат да се фрлат али според мене и тоа е (пре)многу ...

Per il giocatore l'Inter sarebbe pronta a versare nelle casse del Valencia una cifra che si aggira attorno ai 9 milioni di euro.

Али, за колку се спремни Валенсија да се откажат од овој играч, Интер и за Санчез е спремен да понуди 15 милиони во секој момент, но...

Иначе, што е до мене боље да се одлучат на Каналес, веќе еднаш го спомнав, сега има уште повеќе шанси да си замине со тоа што ги купија Алтинтоп и Сахин. Лесно би се откажале Реал од него ради тоа што го платија само 5 милиони, позајмица една година со можност за откуп од 8-10 милиони би било совршено... Али јас не сум Бранка. F.A. ако има некој баг кажи, да не се мачам :)

228443_1685209451968_1289607020_31419870_1860787_n.jpg

По дефиниција, европски првак е онаа екипа која ќе ја напушти Ибра

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom