Фан Клуб: Интер

Се потврдува дека Ибра незнае против големи тимови,така да Милан со него никад нема да земе ЛШ!

Не гледајте така на работите..Милан и со него и без него тешко дека ќе освојат ЛШ во блиска иднина,туку ако остани Ибра во Милан како што посакувате тешко дека ние ќе освоиме Сериа А !

Не гледајте така на работите..Милан и со него и без него тешко дека ќе освојат ЛШ во блиска иднина,туку ако остани Ибра во Милан како што посакувате тешко дека ние ќе освоиме Сериа А !
Нема да освоиме ако продолжиме да се засилуваме со никој од никаде. Милан е посилен со Ибра, но и такви какви што беа, и ние такви утепани , пола сезона болница, со никаков придонес од клучни играчи лани... пак разликата беше 2 бода пред дербито. За жал таа недела излегоа сите наши слабости на површина, и со Милан и со Шалке.

Иначе Ибра не е пречката, треба да се засилиме добро, да ги покриеме слабостите и ќе бидеме во игра, ако ништо повеќе, исто колку и тие.

Ај нека ни е честита купот! :cool:

ancora_campioni.jpg

И тоа 2 пехара :D Нек пукну душмани :p

...а тоа судиите ќорави што не гледаат гол-аут, како ме изнервираа, да ги е*е Марли у гз :D

И во толку бедна сезона па повеќе титули од миланезиве :)

пс. мисења за новиов форум ?? :)

Честито титула момци. :)

Да се повалам, на FIF prediction league освоив ориџинал Интер дрес за новата сезона. :p

И во толку бедна сезона па повеќе титули од миланезиве :)

пс. мисења за новиов форум ?? :)

да функционира ПОЛА од тоа како добро изгледа... ќе го биде ;)
--- надополнето: May 30, 2011 5:43 PM ---
Честито титула момци. :)

Да се повалам, на FIF prediction league освоив ориџинал Интер дрес за новата сезона. :p

lucky bastard :p како тоа и јас да добијам :) ??

lucky bastard :p како тоа и јас да добијам :) ??
Сеа немоеш да добиеш, дури другата година ако завршиш прв во предикшн лигата на форзаинтер (типување на натпреваритите од Сериа А, сите 38 кола). :p (ама гејско смајли : pos: )

Стално некој апгрејт на Кајгана кога освојуваме трофеј, ако памтам добро, и кога ја тепавме месната заедница од Африка вака беше :)

Честито титула!
И админите да ми го вратат :рos: смајлито!

Честито титула, ако можам така да ја нарекувам :p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom