Фан Клуб: Интер

За Бејл не те подржувам , човекот освен двете со ИНтер ништо друго не покажа , буквално ништо а му ја напумпаа цената
Мора да се донесат играчи и тоа неколку .
Сеа читав , Абрамович ќе спремал 80 мил. фунти за трансфери . Челзи и Интер се во иста ситуација им треба ремонт , значи и ние ќе треба да се потрошиме

Ништо чудно што тешко и со маки купуваме млади сеуште недокажани играчи, кога им нудиме смешни плати. Зошто да дојде Шахин (или Сахин) во Интер кога во Реал иако ке грее клупа, ке земе 5 пати повеќе пари. Истото и за Афелај, во Интер можеше да биде крал, ама зошто да биде крал за 10 евра, кога сега е слуга за многу повеќе.

Ако се купуват Робен и/или Тевез, ке се направи катастрофална грешка.

За да можеме да им конкурираме на Челзи, Барса, Реал, Ман Утд па и Сити, Милан, мора да се трошат над 100 милиони евра, ова е факт, не дека јас сакам или дека Петко сака, па да ни биде интересно летово, ова едноставно мора да се случи. Морати нека не се лаже дека има тимот тврд темел на играчи, нека не ве радуваат победи од типот на таа против Чезена.

Лео ако остане во Интер, тоа е еднакво на самоубиство. Кој тренер бе, кој ебан тренер кажете ми после победа на екипа од 10ти ранг дава 2/3 дена одмор на играчите (не му е ова прв пат...) кој го прави тоа? Да имавме тренер, онака најнормален тренер со нормални познавања од фудбал, можевме и со 3 трансфери да станеме пак конкуретен тим, ама со Лео-Гео, не, ни со 100 ни со 500.

Хамелс, Бејл, Хамшик, Сахин, Санчез + еден напаѓач (во оваа група може тевез да дојде, сам никако). Најискрено да направиме муабет, ако се сака, овие играчи можат да се донесат и испод 100 милиони евра, + некои така наречени “жртвувања“, како на пример Маикон, или Ето. Навистина све останува во рацете на бордот и на Морати, колку тие се спремни да трошат, па од таму желбите на Лео, па на крај способноста на Бранка. Сеа некој ке скока демек, “братууу многу менаџер играш“, без да пцујам: 1. не играм менаџер, 2. Некој пред 3 години да ви речеше во ист трансфер период Кака и Роналдо ке одеа во Реал, што ке кажевте?

Остај тоа, не се играчите којзнае колку барани, освен Бејл за другите не верувам дека ако се дадат разумни пари ке биде тешко да се донесат.

И да бидеме како ЈуБе кои можда потрошија над 200 милиони евра последниве три сезони и испокупија 30 играчи кои никогаш не ги уиграа.

Такви филмови на менаџер, во оваа ситуација ќе бидат купени 4-5 играчи, ништо повеќе, што е сосема доволно.

И да бидеме како ЈуБе кои можда потрошија над 200 милиони евра последниве три сезони и испокупија 30 играчи кои никогаш не ги уиграа.

Такви филмови на менаџер, во оваа ситуација ќе бидат купени 4-5 играчи, ништо повеќе, што е сосема доволно.

Јас набројав 5 играчи + еден напаѓач, ти викаш 4-5 играчи.
Јас викам испод 100 милиони, ти викаш како јуве над 200 милиони.

Ме прочита или не? :)

Не можам да те глеам ваков за никаде...

Јас набројав 5 играчи + еден напаѓач, ти викаш 4-5 играчи.
Јас викам испод 100 милиони, ти викаш како јуве над 200 милиони.

Ме прочита или не? :)

Не, знаев што ќе пишеш во продолжение откако прочитав 100 милиони. :)

Според тебе треба целосен ремонт на тимот, речиси пола прв тим да се смени (и више) и да се поднови клупата. Како пример за твојата желба види го ЈуБе јадниов, кој се изнафрла пари во претходните сезони и на крај не може во ЛШ да се пласира.

Треба да се враќаме во ерата пред 2006-та кога Морати фрлаше по 100 милиони евра (просечно) за многу играчи, кои никогаш не се уиграа?

Не, знаев што ќе пишеш во продолжение откако прочитав 100 милиони. :)

Според тебе треба целосен ремонт на тимот, речиси пола прв тим да се смени (и више) и да се поднови клупата. Како пример за твојата желба види го ЈуБе јадниов, кој се изнафрла пари во претходните сезони и на крај не може во ЛШ да се пласира.

Треба да се враќаме во ерата пред 2006-та кога Морати фрлаше по 100 милиони евра (просечно) за многу играчи, кои никогаш не се уиграа?

Не бе, баш спротивно од тоа што го прави Јуве викам јас. Види ги имињата на играчите кои сакам да се носат, ти личи некој од нив како Пепе, Мепе, Салихамиџич итн?

Ај наброј ги тие 4-5 кои ти ги сакаш во Интер, или мислиш дека се потребни, оти нели сам рече дека ни требаат 4-5 а не 5-6 :)

1. Тие играчи ако се под 100 милиони, ама многу под 100, не 90 или 85, него 60/70 (зборам за твоите), е тие ке се исти играчи што носеше Јуве, и уште што носи такви.

2. Ако се над 100, ама не со многу него 5/10 милиони, тогаш и ти го зборуваш тоа што го зборувам јас.

--- надополнето ---

Не можам да те глеам ваков за никаде...

Баш се слагам за Лео напишаново. А ти пак, овој “специалниов“ што ми го држиш?

Не бе, баш спротивно од тоа што го прави Јуве викам јас. Види ги имињата на играчите кои сакам да се носат, ти личи некој од нив како Пепе, Мепе, Салихамиџич итн?

Ај наброј ги тие 4-5 кои ти ги сакаш во Интер, или мислиш дека се потребни, оти нели сам рече дека ни требаат 4-5 а не 5-6 :)

1. Тие играчи ако се под 100 милиони, ама многу под 100, не 90 или 85, него 60/70 (зборам за твоите), е тие ке се исти играчи што носеше Јуве, и уште што носи такви.

2. Ако се над 100, ама не со многу него 5/10 милиони, тогаш и ти го зборуваш тоа што го зборувам јас.

Сакаш да кажеш дека Кваљарела, Диего, Аквилани и уште некој чат-пат не се добри играчи?

Јас што и да пишам, ќе биде моја желба, дали ќе биде реализирано - не верувам. Сакам само подмладување на средината и носење на еден олраунд играч во одбраната. Нападот е сосема доволен, со Ето, Пацини и Кастаинос, секако и еден од Милито и Пандев, ама осеќам дека и двајцата ќе си отидат па така да ништо чудно Санчез да дојде.

Тоа е тоа, доволно си е. И истото може за 60 милиони евра да биде изведено, бидејќи имаме доста вишок играчи како Кутињо, Сантон, па ајде и Марига кои можат да се трампаат или да влезат во некоја понуда.

230668_224924317521782_198979556782925_1050687_1961889_n.jpg

Само шпекупации, кога Робен ќе дојде кај нас тогаш Милан ќе имаат најмлад тим :)

Само шпекупации, кога Робен ќе дојде кај нас тогаш Милан ќе имаат најмлад тим :)

Ке дојде Кастињос и пак ке бидеме помлади од Милан, не се секирај за тоа.

Но ако Робен дојде во Интер, макар и за една сезона, ке ми се оствари сонот. Не заборавајте дека Робен сеуште е во форма, ја има брзината, шутот и паметот во глава сеуште, а сите знаеме што може Робен да направи по таа десната страна...

Но примарно е да се засилиме во одбрана. На тоа треба да работи Бранка.

Каков робен бе..не ни се нам неопходни напаѓачи и брзи крила колку што ни се неопходни ркеативци во средниот ред и играчи кои барем се трудат да направат нешто и трчаат за разлика од Камбиасо,Занети,Станкович и Мота кои се спори,неподвижни и истрошени играчи, а всушност треба да вршат притисок кон противничкиот гол...не за џабе не поврзуваа со Монтоливо,Инлер,Модрич,итн........ама се надевам дека ова лето ќе ангажираат барем аослни играчи на таа позиција..а не да се слични на Харѓа,Мунтари,Марига итн....

Ке дојде Кастињос и пак ке бидеме помлади од Милан, не се секирај за тоа.

Реков дека Робен кога ќе дојде во Интер, тогаш Милан ќе имаат најмлад тим

Реков дека Робен кога ќе дојде во Интер, тогаш Милан ќе имаат најмлад тим

Па види Милан и сега има помлад тим од Интер,а камо ли другата сезона. ;))))

Мада тотално го поддржувам син кога вика дека средната возраст на тимот не е мерило за квалитетот на тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom