Фан Клуб: Интер

Уствари видете кај е Сампдорија на табела, ќе сватите кои мотиви ги имал Пацо :)

ааа оваа година ние официјално на последниот меч ќе ја праќаме Самдорија во Сериа Б:pos::pos:

^ќе ги убиеме, мора да испадне Самдорија, нема со нив местенка!! (колку изгледам сигурен, доколку грешам тогаш частам сеир на моја сметка) :)

Дечки во последно премногу ми мрачите...колоквиуми се ближат или мајот е последицата??:)....дајте малце рашарајте ја темата со некоја нова шпекулација барем да се израдуваме на некој ''договорен'' трансфер за догодина:)...

Дечки во последно премногу ми мрачите...колоквиуми се ближат или мајот е последицата??:)....дајте малце рашарајте ја темата со некоја нова шпекулација барем да се израдуваме на некој ''договорен'' трансфер за догодина:)...

Агуеро, Тевез и Робен се последни ! :icon_lol:

Како и да е, Интер најмногу ќе се засили летово. Сандерленд не го сака Мунтари, по завршувањето на позајмицата се враќа во Интер.

Како и да е, Интер најмногу ќе се засили летово. Сандерленд не го сака Мунтари, по завршувањето на позајмицата се враќа во Интер.
Ете едно засилување :)

Мислам дека одигра одреден број на натпревари и мора да остане таму а они да платата помалку од 10 мил. (изгледа 6 или 8)
(мислам дека беа 7 натпревари и да го откупат, нека ме поправи некој ако грешам)

Мислам дека одигра одреден број на натпревари и мора да остане таму а они да платата помалку од 10 мил. (изгледа 6 или 8)
(мислам дека беа 7 натпревари и да го откупат, нека ме поправи некој ако грешам)
Не верувам дека тоа има некаква врска. Еве и на goal.com
His agent, Fabien Piveteau, said: "There is no chance at Sunderland for Sulley. They have decided he is too expensive."

Кога се работи за изјави на игтрачи или клиети треба да им се верува дури и нив.

Можеби тоа е само изговор на Сандерленд да се намали цената или можеби Мунтари да се согласи на многу помала плата.

Мунтари и не е така лош на својата природна позиција, туку лош е кога игра како крило/бек/зад напаѓачите/напаѓач. Ете натпреварот со Џенова погледнете го (во гости) и видете како изигра откако Камбиасо излезе.

Ништо чудно што тешко и со маки купуваме млади сеуште недокажани играчи, кога им нудиме смешни плати. Зошто да дојде Шахин (или Сахин) во Интер кога во Реал иако ке грее клупа, ке земе 5 пати повеќе пари. Истото и за Афелај, во Интер можеше да биде крал, ама зошто да биде крал за 10 евра, кога сега е слуга за многу повеќе.

Ако се купуват Робен и/или Тевез, ке се направи катастрофална грешка.

За да можеме да им конкурираме на Челзи, Барса, Реал, Ман Утд па и Сити, Милан, мора да се трошат над 100 милиони евра, ова е факт, не дека јас сакам или дека Петко сака, па да ни биде интересно летово, ова едноставно мора да се случи. Морати нека не се лаже дека има тимот тврд темел на играчи, нека не ве радуваат победи од типот на таа против Чезена.

Лео ако остане во Интер, тоа е еднакво на самоубиство. Кој тренер бе, кој ебан тренер кажете ми после победа на екипа од 10ти ранг дава 2/3 дена одмор на играчите (не му е ова прв пат...) кој го прави тоа? Да имавме тренер, онака најнормален тренер со нормални познавања од фудбал, можевме и со 3 трансфери да станеме пак конкуретен тим, ама со Лео-Гео, не, ни со 100 ни со 500.

Хамелс, Бејл, Хамшик, Сахин, Санчез + еден напаѓач (во оваа група може тевез да дојде, сам никако). Најискрено да направиме муабет, ако се сака, овие играчи можат да се донесат и испод 100 милиони евра, + некои така наречени “жртвувања“, како на пример Маикон, или Ето. Навистина све останува во рацете на бордот и на Морати, колку тие се спремни да трошат, па од таму желбите на Лео, па на крај способноста на Бранка. Сеа некој ке скока демек, “братууу многу менаџер играш“, без да пцујам: 1. не играм менаџер, 2. Некој пред 3 години да ви речеше во ист трансфер период Кака и Роналдо ке одеа во Реал, што ке кажевте?

Остај тоа, не се играчите којзнае колку барани, освен Бејл за другите не верувам дека ако се дадат разумни пари ке биде тешко да се донесат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom