Фан Клуб: Интер

Eх, ех и ти сеа го скапа лустерот ебаго, тој ако биди главен напаѓач, нека се ебе и Морати у газот.
А шо му фали, најсериозно ова, изгледајго едно 100 пути првион гол, а и вторион, а и она што го направи со Палермо, да има тим кој е гладен за успех друга песна ќе се пее а не тим кој газеше на една претенка линија и со ебано нерешено паѓаше у игра, им се цедеше до максимум мотивот и делуваа ко декор на терен.

Злато вредат вакви играчи, али ај, се надевам ќе дојде време кога ќе сватиш на што целам, за нападот тука е и Ето, па и Милито во случај да не си иде, таа позиција у тимов е обезбедена, она позади истово бара нови играчи и ремонт.
Баш ме интересира оноа ептен шо ќе се праи летово, глеам Мур денес втор пораз на домашен терен у сезона, пред некој ден и Лео кажа дека нема ништо против враќањето на Мурињо ..., повозбудливо и од Бандини ќе е, мајке ми.

Само јас видов дека ИоСоно ис бек, никој друг :)
Нека ни е честито победата

Секоја чест за Пацини...ми лапна 5 илјадарчиња пред нос :kesa::pos2:

Ај кажи што му фали на Пацо заедно со Ето и смента средина

Не е комплетен напаѓач...оти? зошто? како? ..неможам да се расправам уште сеа ..празници се ближат.:))
Ако се земи играчи од среден ред какви што требаат во Интер, океј нека остани, ама ако се задржи овој тим, нема потреба Пацини да биди главен напаѓач.

Пацини е играч кој му се потребни центаршутеви , во Интер единствените што знаат да упатат нешто такво е Маикон зошто игра од страна и Снајдер , ко ќе видиш Снајдер игра во средина и нема многу такви можности и затоа Лео го преместуваше на моменти лево .. На Интер потребен му е играч кој ќе упатува кон Пацини барем 10 добри центаршутеви во текот на една утакмица .

Toa што некој фудбалер не е комплетен напаѓач не значи дека е и лош напаѓач и дека не може да игра у голем тим.
Нистерлој не беше комплетен напаѓач, Инзаги исто не е комплетен напаѓач, односно универзалец на кој децава се палат, нит Фалкао од Порто не е комплетен напаѓач ниту пак Креспо бил некат комплетен напаѓач и тн и тн ...

Тоа што не ви се по вкус вакви фудбалери е друг муабет, али да убедува некој дека Пацини е просечен фудбалер, или класичен чекач а дава ремек дело голови у ситуаицја каде помислуваш дека ова е уште еден пропаднат напад за тимот више е смешно и истово е карактеристика само за некој кој оноа апла поим нема од фудбал, ко до вчера Карлинг да глеал па од денес да рече ја мењам спорт.

Toa што некој фудбалер не е комплетен напаѓач не значи дека е и лош напаѓач и дека не може да игра у голем тим.
Нистерлој не беше комплетен напаѓач, Инзаги исто не е комплетен напаѓач, односно универзалец на кој децава се палат, нит Фалкао од Порто не е комплетен напаѓач ниту пак Креспо бил некат комплетен напаѓач и тн и тн ...

Тоа што не ви се по вкус вакви фудбалери е друг муабет, али да убедува некој дека Пацини е просечен фудбалер, или класичен чекач а дава ремек дело голови у ситуаицја каде помислуваш дека ова е уште еден пропаднат напад за тимот више е смешно и истово е карактеристика само за некој кој оноа апла поим нема од фудбал, ко до вчера Карлинг да глеал па од денес да рече ја мењам спорт.

Смени го Карлин , може некој ќе си помисли на купот у Англија :):)
Нека биде Снукер

Честито нека ни е победата и не мора да ве прашувам како сме изиграле....како и обично сме имале од два до три шутеви кон голот,некои безвезни акции каде поминуваа покрај десната страна кај Мајкон,топката ја враќавме назад,сите од нашиот ред беа максимално неподвижни..и во глобала сме изиграле лошо како и обично само што пацини ги реши на крајот и добивме незаслужена победа.....

Уствари видете кај е Сампдорија на табела, ќе сватите кои мотиви ги имал Пацо :)

Остајте Пацо, кажете дали на Мур ова му е прв пораз дома во лига или имаше уште некој откако IOsono е зафатен за фудбал? Знаете зошто прашувам, мислам се разбираме, не? :)

Остајте Пацо, кажете дали на Мур ова му е прв пораз дома во лига или имаше уште некој откако IOsono е зафатен за фудбал? Знаете зошто прашувам, мислам се разбираме, не? :)

Имаше, пред неколку кола изгубија и од Хихон со 0-1.

Да изгуби дома пред ел класико мислеше дека ќе изгуби од Барса па си вика дај да изгубам пре Ел Класико да не го јадам срамот , него муабетот ми беше после утакмицата со Чезена во интервју Маикон изјавил дека од 10 набацени ако успеат Пацини давал по 6-7 гола па видете вие што играч е Пацо ;)

Некако работиве ми одат на тоа дека ќе го прибереме пак во Јуни. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom