Фан Клуб: Интер

И кога го исклучија Маури, Лацио исто како да имаше играч повеќе од Интер, не се осети разлика никаква :))
Барем третото место ни е загарантирано. :)

Покрај Македонија и Хрватска, Весли Снајдер ја откри пајажината на Рамковски на Џузепе Меаца во Милано, Италија

Нагатомо е звер кој сака нека го критикува од Форумов, треба да се откупи и следна сезона лево да си игра он а десно Сантон и таманка ќе си бидеме. :)

И кога го исклучија Маури, Лацио исто како да имаше играч повеќе од Интер, не се осети разлика никаква :))
Барем третото место ни е загарантирано. :)
И кога го исклучија Цезар Интер како да имаше 2ца играчи повеке ги утепаа, така да мислам не треба да ја критикуваш играва денеска. :)

И кога го исклучија Цезар Интер како да имаше 2ца играчи повеке ги утепаа, така да мислам не треба да ја критикуваш играва денеска. :)

Сеедно ми е веќе до крај на сезона.
Од јуни/јули повеќе ќе се замарам со Интер, ваљда со нов тренер и со нови играчи, оти овие што се сега после половина меч воздух неможат да си земат.

П.С Совет од Мурињо, да се задржи Лео (:pos: )

Вака да играа и на останатите натпревари друга приказна ке беше,ова е игра со СРЦЕ!!

Секој натпревар се повеке и повеке ме радува играта на Нагатомо,се подобар и подобар е,ретко губи топка во дефанзива,
брз е,има добар дриблинг,и солиден центаршут.Одамна немале Интер вака добар лев бек,и се повеке мислам дека треба да се откупи на лето!!:toe:

Toa e иронијата за оваа сезона ...
Со Шалке беа ко посрани, со Парма исто, со Милан такоџе, исто, денес им исклучија играч а играа ко да нема утре, т.е. не, ко Мурињо да е на клупата, а не Леонардо.

Али ок, моментално второ место у лига и скоро и дефинитивно обезбедено место за ЛШ наредна година ( директен пласман ) така да за тука замерка неам за Лео со оглед на состојбата во која беше тимот до неговото доаѓање, но за ЛШ нема шанса да се заборави онаа слика од првиот меч со Шалке и тоа бар за мене е потврда дека Лео е некомпетентен да го води тимов во иднина.

Е сега ако остане и наредна година, јебига, ќе ја има мојата подршка јебига, ко што ја имаше и дебелиот кога го превзема Интер. :toe:

Ај, нека ни е честита победата. Догодина повеќе вакви!

Туку, зошто го свиреа Броки?

Екс билансита
Не верувам да е тоа, види кој е моментално тренер на Интер, остај ти коментаторов што кењаше, за Броки се работи, не за Ибра.
Ја мислам дека има некоја десетта причина али поим неам која е таа, или рекол нешто пред мечов контра Интер или направил нешто друго со кое ги испровоцирал фановите на Интер.

Ваљда нешто во врска со ова...:)
Internazionale After a year in the top-division, Marcello Lippi signed him for Internazionale in 2000, but it was a difficult season for Brocchi and the rest of the Inter team as Lippi was sacked after their opening Serie A game, a defeat to Reggina. Marco Tardelli guided the Nerazzurri to 5th place in the end and new boss Hector Cuper, who took over in Summer 2001, decided to move Brocchi on. Brocchi has later described his time at Inter "as the worst experience I ever had", [1] citing the lack of support from the club while injured, as the reason for this.
[edit] Milan

In the summer of 2001, A.C. Milan re-signed him in exchange of Andrés Guglielminpietro, who went to Inter. In AC Milan, Brocchi had to compete with the likes of Fernando Redondo, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo and Clarence Seedorf. He never made more than 15 appearances a year, and those were often as a substitute. His contact was renewed by the club in September 2003.[2]

Честито нека ни е победата и во право бев дека и некој од Лацио ќе јаде црвен :) Од играчиве најмногу ме импресионираше Нагатомо кој докажа дека во иднина Интер треба да смета на него и дека ќе биде стандарден по таа лева позиција. Се видовме денес од него, центаршутеви, дриблинзи, продори, сечење топки во одбрана, добро покривање... едноставно брилијантна партија денес за него. Само недостаток му е висината и тука е неговата слабост- во воздушните дуели, али без разлика на тоа според мене одличен играч е и треба Морати и компанија да рачунаат на него во иднина.

217185_216971128329639_100000502614859_868144_7267574_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom