Фан Клуб: Интер

Деки - Тимска легенда
Снајдер - Yet to be ...ке почне и он ко Деки ако го задржиме ... :)

Повеќе се залага за тимот од Снајдер, но еве на овој меч и Снајдер игра доста добро..

Деки од секогаш се залагал и се залага , затоа го ценам толку и секогаш имал убави партии кои биле резултат на тоа залагање , но кога ќе ги простудирам сите партии на Снајдер оваа сезона , едноставно човекот е изгубен ...

Каков играч значи,каков шутер нешто невероватно !!! ДЕЈАН МАЈСТОРЕЕЕЕЕ !!! :vozbud:

И Гочето ми се свига како го игра натпреварот,одлично се снаога,2 полувреме,Милито надвор Пазини нека влезе !

Мене не ми е јасно зашо не го играат Коутињо ?

Како и да е ...детето има стаено 6-7 кила ...иднава сезона ке КИНЕ !

Мене не ми е јасно зашо не го играат Коутињо ?

Како и да е ...детето има стаено 6-7 кила ...иднава сезона ке КИНЕ !

Кај го примети бе :pos2: јас мислам уште 5 кила и таман замена за Снајдер во иднина !

Играме со новата формација Милан - Шалке - Парма (3-5-2) :pipi:

Добра партија , браво за Пандев , Деки и останатите !

Дај бе откачете се од куров со Пацини, ваков бил онаков бил, све експертизам и ренесанса, 9 души не играат, тролање за Пацини само зашто е нов у тимов и само зашто на него гледате ко да е Меси тип на играч па се чудите шо е Каспер на моменти.

Видете им денес игра, без агресија без ништо, Милито се виде ? Пандев ? Све беше тиња и го добија мечов само ради генијалниот гол на Дејо, ништо повеќе, среќа што покрај лошиот Интер на терен беше полошата Рома.

Шо не го спомињате уз пут и Ранокија, два пати губи топка на своја половина, првиот пат среќа за него што Мирко беше неспособен да погоди па се деси тоа што се деси, такоџе и автогол со Шалке, такоџе и директно кумува за вториот гол со Милан, се на се склопено, лошо се покажа во Интер али пак ќе кажам, за него, за Пацини и евентуално Нагатомо ќе се суди наредна година, не во сезона каде дошле во период кога Интер беа тоа што беа, просечен тим.

Жално делуваа денес најискрено, само фигурираа 11 души на терен колку да се изгура мечов до крај, така беше и со Парма, и таму најсериозна шанса имаа преку Дејо и шут од 100 метри кога погодија статива, толку.

Нека дое некој карактерен тренер летово па ќе го правиме муабетот и за Пацини и за Ранокија и за све што ќе остане и све накнадно што ќе дојде у тимов, до тогаш, ќе го гледаме Интер што се мачи на теренот и Интер кој едвај чека да дојде крајот на сезоната.

п.с. Денес и Дони и Цезар всушност немаа ниту една здрава интервенција.

Одлична утакмица,одлична партија на момците.Посебно браво за Пандев,Деки,Снајдер,само ми е криво што Пазо не го шибна на крај,али ајде како и да е според мене 100% сме во финале !

Ах Деки и Лусио да беа 10г. помлади :pipi:
Пацини мораше да ја реши на крај, нека гледа снимки од Раул на youtube како во таа ситуација се кршат кичми на голмани :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom