Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после Бенитез бил кривKaко и да е, одморот е неопходен, редно беше на крај краева
Него епилогот на сите натпревари на Сандерленд откако Мунтари потпиша за тој клуб L L L L D L L, и моментално на 10 мин до крај губат дома од ВБА, пред да дојде Мунтари W W D W и беа 7ми или 8ми на табела.![]()
Де бе, за Коутињо сигурно има причина зашто не игра, ко муабетите за Џовинко сте ебаго, котле месо е, не е за прв тим и тоа е тоа deal with it, за останативе што не играат, Пандев, Милито, Мота, најверјатно они ќе бидат стартери со Шалке па ете Лео се решава да ги одмори во ситуација кога очекува и со ваков стартен тим да освои 3 бода денес.
Тоа што ме радува е што Занети нема да игра лев бек, нема играч мање да имаат Интер на терен а и поопасни ќе се во нападот со Нагатомо лево и Маикон десно.
Ае, ваљда ќе тепаат, ако не, нека си ја докопаат сезонава денес и уште од утре да се почне со размислување за наредна сезона.
Не е толку до Снајдер колку што е до Леонардо. Карја треба да го замени Снајдер и да ни организира игра? Ако не е подготвен Снајдер можеше Пандев да игра на таа позиција или Станкович а Мота ке играше на место Карја... Не знам што видоа во Карја. Во Џенова беше резерва со неколку настапи цела сезона а кај нас ретко кога не игра...Еве што екипа сме без Шнајдер.