Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледате како е насмеан со знакчињата![]()
Швајни![]()
Поголеми се шансите да дојде во Интер, него ли Баерн да го исфрли Интер од ЛШ :baeh:Озбилно си правите филм дека Швајни ќе замине во Интер?![]()
Поголеми се шансите да дојде во Интер, него ли Баерн да го исфрли Интер од ЛШ :baeh:
Може да нема само заради сумата која Интер би требало да ја плати, но со оглед на тоа што е познат играчи лесно ќе се вратат парите од дресови.Оф леле :zid:
...АМа да не се сфатиме погрешно, јас сум за да замине Швајни од Баерн. Од лани многу ме нервира (заради милион причини) но навистина нема шанси да замине во Интер. Значи НЕМА!!!
Румениге изјави дека тоа биле глупи шпекулации и дека Робен нема намера да си оди, само изреволтиран после натпреварот ја нападнал одбраната дека е крива за се последниве месеци. И изјавил дека ЛЕ не сака да игра, реално според мене не би заминал од Баерн и лига која страшно му одговара и каде е најдобар. Кој клуб би му понудил повеќе од 8 милиони по сезона, за играч кој е склон кон повреди?Кога сме кај Баерн, ќе си оди Робен најверојатно, како би сакал да го видам во Интер
Боби[Мкд];4166260 напиша:Мизерен е последно време, и за вториот гол е крив и за третиот што задоцна да го затвори Пандев неколку секунди. Инаку нема везе, со Лусио ги сменале дресовите се сликале и тоа, не дека има некое друго значење сликава, Швајни годинава по натпревар јавно одржа говор пред цела арена дека најмногу го сака клубот и дека нема да си замине. Сепак тој е срцето на клубот, 9 сезони е во Баерн.
Боби[Мкд];4166260 напиша:Мизерен е последно време, и за вториот гол е крив и за третиот што задоцна да го затвори Пандев неколку секунди. Инаку нема везе, со Лусио ги сменале дресовите се сликале и тоа, не дека има некое друго значење сликава, Швајни годинава по натпревар јавно одржа говор пред цела арена дека најмногу го сака клубот и дека нема да си замине. Сепак тој е срцето на клубот, 9 сезони е во Баерн.