Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДА, да...![]()
![]()
Ве читам околу идиотов од Канал 5 и си го враќам филмот од лани. Ико мислам кажа погоре дека им се јавил, почнал да пцуе и го исклучиле одма... Иста прича со мене лани, им вртам, крева некое типче и ја почињам да го пцујам коментаторот, ама онака глеам у што е можно пократко време посочни пцовки да кажам, пошо стварно бев наку*чен... И пцујам така јас, и приметувам не ме гасат... Почнаа да ми се трошат пцовкиве мамицу му![]()
![]()
![]()
И врвот, типчето од таму (не е крив он, нормално) ми вика, “знам бе дечко, еве и ние не може да се изначудиме што збори... “
Ми го скршија филмот, бев расположен за кавга![]()
Ајде да ви ја честитам победата од вчера и пласманот даље... Ја имав одамна типувано утакмицава дека Интер иде даље, на нешто друго паднав... Знаете ја обично песимист невиден сум, али овојпат некако мирисаше на 2че у Минхен.
Ваљда има некој погоре пишано, па ќе се повторам... Интер е втората екипа која патувала на реваншот со негатива, а изборила пласман даље... Нешто слично имал Ајакс у 90ти години... (нешто тој стил беше)
П.С. Наградно прашање: Дали во 1/4 финале може да се сретнат две екипи од иста земја? Италија на пример... not!!! : )))
Може секој со секој сеа.
Муабетот ми беше напраен со еден тон цинизам... :smir:
Муабетот ми беше напраен со еден тон цинизам... :smir:
петок у 12 е извлекување ?
That is why they are the champions of Europe - коментаторот од СкајСпорт Англија веднаш по голот на Пандев.
Тоа е тоа.
--- надополнето ---
Се радувавме и ние следејќи го натпреварот опкружени со навивачи на Интер. Браво Пандев! Браво Интер! И навистина Империјата го возврати ударот како што велат на fcinter.com.mk.
http://brkajrabota.mk/sport/fudbal/5504-pandev-mu-pomogna-na-inter-da-go-sovlada-baern
Златна сателитска, и воала! Нема веке идиот кој ке ти го крева притисокот,, си бираш дали сакаш коментатор фан на пример Рома , Интер , неутрален или пак без коментар. Раат... само од кај да најдам 400-500 евра ?![]()
Барса или Реал бе, каков Шалке... уште ли не веруваш дека сите можеме да ги тепаме? :icon_mrgrАјде сега молете се Шалке да ни падни во 1/4 финалето![]()