Фан Клуб: Интер

Ај сега вака посмирен, да пишам еден пост...
БАЧИ ФОЧИ ТАМБООО А ВЕРА ЧИКИ ЧИКИ ЧИКИ ЧИКИТААА
БАЧИ ФОЧИ ТАМБООО А ВЕРА ЧИКИ ЧИКИ ЧИКИ ЧИКИТААА

ЈБГ, Уште не сум смирен...ај утре :)

ДА, да... :) :)
Ве читам околу идиотов од Канал 5 и си го враќам филмот од лани. Ико мислам кажа погоре дека им се јавил, почнал да пцуе и го исклучиле одма... Иста прича со мене лани, им вртам, крева некое типче и ја почињам да го пцујам коментаторот, ама онака глеам у што е можно пократко време посочни пцовки да кажам, пошо стварно бев наку*чен... И пцујам така јас, и приметувам не ме гасат... Почнаа да ми се трошат пцовкиве мамицу му :) :) :)

И врвот, типчето од таму (не е крив он, нормално) ми вика, “знам бе дечко, еве и ние не може да се изначудиме што збори... “
Ми го скршија филмот, бев расположен за кавга :)

Ајде да ви ја честитам победата од вчера и пласманот даље... Ја имав одамна типувано утакмицава дека Интер иде даље, на нешто друго паднав... Знаете ја обично песимист невиден сум, али овојпат некако мирисаше на 2че у Минхен.

Ваљда има некој погоре пишано, па ќе се повторам... Интер е втората екипа која патувала на реваншот со негатива, а изборила пласман даље... Нешто слично имал Ајакс у 90ти години... (нешто тој стил беше)

П.С. Наградно прашање: Дали во 1/4 финале може да се сретнат две екипи од иста земја? Италија на пример... not!!! : )))

Може секој со секој сеа.

Честито победа дечки и браво за Пандев.....Заслужено си тепавте...Ајде сега нека ви падне Шалке, гледам ви тргна со германскиве екипи....:tv:

Муабетот ми беше напраен со еден тон цинизам... :smir:

хахахахаха ја се извинувам,уште не бев расонет ко што треба,не те сфатив. :kesa: GOOD ONE! :aplauz:

--- надополнето ---

И ај некој ако најде некоја слика или било што од Занети и ко. синоќа што беа на трибина,реакција нешо да видиме.

That is why they are the champions of Europe - коментаторот од СкајСпорт Англија веднаш по голот на Пандев.

Тоа е тоа.

--- надополнето ---

Се радувавме и ние следејќи го натпреварот опкружени со навивачи на Интер. Браво Пандев! Браво Интер! И навистина Империјата го возврати ударот како што велат на fcinter.com.mk. :vozbud:

http://brkajrabota.mk/sport/fudbal/5504-pandev-mu-pomogna-na-inter-da-go-sovlada-baern

Кажи ми фала за статијава :icon_lol:

pan.jpg

Златна сателитска, и воала! Нема веке идиот кој ке ти го крева притисокот,, си бираш дали сакаш коментатор фан на пример Рома , Интер , неутрален или пак без коментар. Раат... само од кај да најдам 400-500 евра ? :pos:

Вреди да штедиш за такво нешто. Барем нема да си кратиш од животот со нервози! Еве јас почнав да штедам за таа инвестиција.

честито победа.... колку и да мислам дека повеќе ја заслуживме јбг сами си сме криви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom