Фан Клуб: Интер

Неколку прашања имам..

1. До кога коментаториве на Канал пет ке ги фаворизираат Барса или за кој тим и да навиваат? Па добро бе луге кај ви е професионалноста? од 90мин 88 Беа критики и одкога го даде Пандев голот нагло Интер станаа фаворити за титула и слично... глупости.

2. Провокација мегу Матераци и Бастијан? Сега читав на фудбалиталија.нет.

3.Главата ни ја напунија со наводните испагања на Интер и тоа две недели, а сега ги нема? Нели е малце жално ?

4.Дали има некој подобра слика или видео за да направиме добра анализа на првиот гол?

Поздрав од Ѕвонко,, Свети Николе. :pos:

И сеа што, пропадна трансферот на Пандев од Интер во Баерн ?
:pos:

Што се смееш бе бате, ве газат како маалски клуб да сте. Од пуста среќа не губите 5 разлика !

Не класа, 2 класи игра подобро Баерн.

Не ме сваќај погрешно, не провоцирам, и ја сакам Интер да пројде (једино би ме задоволила тужната фаца на Леонардо на крај :icon_lol: ) и како италијанска екипа сакам да помине !

Но Баерн ги изгази како бубашваби во прво !

Се надеваме дека Леонардо со неговите "тактички замисли " шо би рекол Иосоно ќе напрае некако да тргне работава !

Леле леле како си знае он. :)

Еден од најјаките моменти после мечот водителот на Kанал 5 кога фати да ги ремети "стручњаците" во емисија едно добри 10 минути ВО ЖИВО :D :D :D :D

Овој на Канал 5 коментаторов кој не му е прв пат да тресе залени стварно претерува.А и друг пат сум го слушал да зборува вака за местенки некакви светски заговори и тоа на вакви натпревари.
Еве му го офсајдот.

dol76f.jpg

Се извинувам ако некој постирал пред мене.

Инаку земено од Германското Скаи.

Го примети ли некој македонското знаме што беше на спротивната трибина од камерата, десно од центарот, у први редови. :)
Можам да ги замислам нив, по голот на Пандев у таа гужва баварска, мада ви гарантирам влакно на коса не им фали, за разлика од бобиефциве тука, во Минхен се одлични лузери, да немаш душа у фаца да ги ругаш по меч од шо се закон, оклештени од едно до друго уво, едноставно живот иде даље, давај пивото ....

--- надополнето ---

Овој на Канал 5 коментаторов кој не му е прв пат да тресе залени стварно претерува.А и друг пат сум го слушал да зборува вака за местенки некакви светски заговори и тоа на вакви натпревари.
Еве му го офсајдот.

dol76f.jpg

Се извинувам ако некој постирал пред мене.

Инаку земено од Германското Скаи.

Браво за ова, дома ќе го плукнев телевизорот зашто го слушав гадон дебилизиран а бев убеден дека не е офсајд, односно, дека не станува збор за апла очигледна офсајд ситуација.
Гол еским низ куќа да му шета, у аптека нек се храни, и лани со Барса беше пристрасен и сега повторно, ти ебам кАнал петот шугаф, па и експертине бе у студио на полувреме ги слушаше ли некој ?

Све е тоа за следново

molotov-cocktail-pic-getty-images-785781214.jpg

Добро Syn, сфативме :pos:

ИОсоно, до тебе било :P

Идете бе у...ај да не пцујам,баталете офсајди,масонски заговори,палење телевизиски згради и атентати,пројдовме вечерва,имаме причина за славење,не се замарајте мајку му :)

Туку,Леонардо лека полека си добива епитет на херој во Интер,Марли пак нека го руга со она неговоно скаут,скаут,тој скаут сруши рекорд сопсвеност на Капело по бројот на бодови освоени во Серија,вечерва го крена Интер од мртвите со неговата мотивација,не знам дали приметивте,ама цела утакмица не седна на столчето,цело време беше станат и им викаше на играчите што да праат,како да праат,браво !
Да беше дебилчено Бенитез,ќе седнеше на столчето и ќе сонуваше сочен хамбургер од седмица :pos:

Не, и да било и да не било, целата поента е што тој дебилот од прва процени дека е чист офсајд, офсајдиште, и после отекуваше 80 минути со тоа...

Ја пратив сликата на Канал 5 групата на Фејсбук,, појако од мене беше. Може и ке ја види тој дебилот за друг пут да знае да не замара цела утакмица.,,

Ја пратив сликата на Канал 5 групата на Фејсбук,, појако од мене беше. Може и ке ја види тој дебилот за друг пут да знае да не замара цела утакмица.,,
Дај линк од групата, све му еам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom