Фан Клуб: Интер

Ако ставивме 3 гола , во средина и во одбрана и понатаму играме катастрофа ...

Аиии Балотели,фејспалм :)

Не, сериозно, постојат понеочигледни начини за вакви реденки, ја незнам што сте цепидлачеле на полувремено и сте филозофирале за очигледното, Интер не сакаа да дадат гол ...
Ако се лажеме, Пандев ја направил разликата, или Интер се подобриле у второ, Интер ко што играа у прво не играа така ни во ерата на Рафа, може играле ... на тренинг пред сезона.

Мота, Дејо, Маикон, Снајдер, оваа 4ка у прво имаше лагано џогирање, во второ цел тим едноставно наликуваа на фудбалери, не се ни испотија за ова водство, а и реално, ретко кој очекуваше со Џенова дека ќе губат бодови, нати го дај ми го е работава у последниве неколку години.

п.с. Глеј те го Пандев ама си поминуе ебаго, толку играчи у кариера нема поминато. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Конечно и наш Гоче да даде гол, да му се множат

Не, сериозно, постојат понеочигледни начини за вакви реденки, ја незнам што сте цепидлачеле на полувремено и сте филозофирале за очигледното, Интер не сакаа да дадат гол ...
Ако се лажеме, Пандев ја направил разликата, или Интер се подобриле у второ, Интер ко што играа у прво не играа така ни во ерата на Рафа, може играле ... на тренинг пред сезона.

Мота, Дејо, Маикон, Снајдер, оваа 4ка у прво имаше лагано џогирање, во второ цел тим едноставно наликуваа на фудбалери, не се ни испотија за ова водство, а и реално, ретко кој очекуваше со Џенова дека ќе губат бодови, нати го дај ми го е работава у последниве неколку години.

п.с. Глеј те го Пандев ама си поминуе ебаго, толку играчи у кариера нема поминато. :)

Dosta be mason eden :icon_lol:

Е баш ми е мило за Пандев, редно беше!

Туку, Кастаињос повторно стави гол за Фејнорд:tv:

Нека го стави Кутињо, ќе заборави да игра фудбал детено.

Конечно Пандев даде гол јас мислам дека е играч на натпреварот !!!

Пандев издејствува фаул по кој Снајдер ќе постигнеше гол,
Пандев шутираше на гол по што Ето постигна гол,
Пандев два пати влегува во 16 и оди до крај,
Пандев постигнува гол...

It's not over yet.

Немој да ми кажувате дека не ја направил разликата, туку само до пристапот наш е работата. Дејан беше дух во прво полувреме, Пандев игра мотивирано и одлично. Тука е разликата и очигледна е. Гледам на стрим и англискиот коментатор цело време го спомнува тоа.

Какви заговори бе, сменивме формација односно добитната од лани 4-2-3-1 и крена работата.
Токму така и Пандев како што вели Јосоно игра мотивирано како лани на почетокот.

Колку се среќни Џапциве на трибина што влезе Нагатомо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom