Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
:pos2:
Реков? :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:
Местена е 2-1
Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо,
Сисај интер... Редно беше веќе. 3 утакмици по ред се провлекуваат
Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.
Што ме поздравил Пацини, Пандев ја направи разликата, му направи вишок играч а овој само требаше да ја шутне. За вториот гол не сакам да зборам кој беше најзаслужен, и општо за целиот пресврт.Пацини те поздрави срцко.)))
И дај нека влезе Кутињо бе у пм