Фан Клуб: Интер

Е за ова ви зборев на полувреме :pos:

Можеа бар понеочигледно да го редат мечов за 2 у кец ... :toe:
Преевидентно беше ова, премногу.

п.с. Ајде Ј.А, Нероазуро, на рапорт, јавете се. :wink:

Еееее еми шо биде бе? хаха. Вака несмее еј

П.С Какво мочање им даде Ливерпул на МАН УТД, хах Дирк Кајт хет трик

Самуел Етоо 3:1

Само да се мрчело без потреба, еве ви за 45 секунди два гола. И отсега Пандев треба стално да игра по едно полувреме.

Браво браво,уште да се стегнето и на Баерн дупката да го растресете малце.

Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо, Етоооооооооооооооооооо,

Ќе се самоцитирам да не пишувам пак :pipi:

Си го имате со Џенова натигоо дајмигоо.. :d

Tри комада за 10 мин. :tv:

Сисај интер... Редно беше веќе. 3 утакмици по ред се провлекуваат

Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.

139437.jpg

И вие сте страшни!

Пацини те поздрави срцко. :))))
Што ме поздравил Пацини, Пандев ја направи разликата, му направи вишок играч а овој само требаше да ја шутне. За вториот гол не сакам да зборам кој беше најзаслужен, и општо за целиот пресврт.

И не е местена, едноставно бевме катастрофални, не е ист натпревар ко со Јувентус па со Пандев да се смени нешто зашто они беа добри во одбрана и дефанзива, овие беа катастрофа сегде, а исто и ние со таа поставеност на играта.

И дај нека влезе Кутињо бе у пм

И дај нека влезе Кутињо бе у пм

Добро бе не се лути за тоа дека те поздрави Пацини, нека ме поздрави мене ќе бидам благодарен :)
И јас сакам да влезе Кутињо и да го извади Снајдер или Ето чисто да ги одмори
Балотели од што не сака дојде да не гледа :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom