- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.066
- Поени од реакции
- 122.031
Моментално сме во страшна форма и тоа мора да се искористи против Наполи. Ај нека пројде прво тој меч па ќе напишам еден подолг пост околу Киву и ситуацијата со клубов оваа полусезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене лично текмата со Наполи не може да ми го смени впечатокот за Киву, едноставно како почетник тренер во ваква исклучително заебана ситуација во која го превзема клубот вади 130% од играчите, дури и од отпишаниве Луис Енрике и Диуф знае фудбал да извади, кои под палката на Конте и Инза ќе завршеа во Кремонезе или ќе бараа азил у Турска.Моментално сме во страшна форма и тоа мора да се искористи против Наполи. Ај нека пројде прво тој меч па ќе напишам еден подолг пост околу Киву и ситуацијата со клубов оваа полусезона.
Јасно, мене ми беше да не измувлам пред дерби.Мене лично текмата со Наполи не може да ми го смени впечатокот за Киву, едноставно како почетник тренер во ваква исклучително заебана ситуација во која го превзема клубот вади 130% од играчите, дури и од отпишаниве Луис Енрике и Диуф знае фудбал да извади, кои под палката на Конте и Инза ќе завршеа во Кремонезе или ќе бараа азил у Турска.