Фан Клуб: Интер

Зиелински најголемо засилување летово.
Си едитирал педерче, затоа ти рокнав хаха. :D Со минимален мозочен удар го имаше напишано "најголемо".

Тролејбус дај бе не замарај мајсторе, ај еве ќе ги избркаме Барела, Лаутаро и Турам зашо утнале зицери или пасови само за да не се нервираш.

Газиме иначе, требаше 10-0 да е полувремево. Дај им уште 7 во второ да им ебам тоа селската екипа. Се утепаа од мавање у прво, ниеден жолт не им даде Гвида, и него све да му ебам.

Види Лаутаро што утна...

Не беше идеална позиција за деснак плус еден агол беше затворен.
И Лаутаро е во добра форма, одлично повлекува и ги разигрува сите околу него. Глупо е да се збори за секој негов промашај особено што е прв стрелец и за голот на тацна му ја поклони на Зиелински откако претходно одлично го исфрли тој на Болоња. Иако Турам е подобар индивидуално, сепак мислам дека Лаутаро подобро игра со Еспозито. Вака како да сме со две лажни деветки и без класичен центарфор.

Многу глупи луѓе сте у пм, пишувам за инат да разбијам малер, нели гледате дека одма дадоа гол само што пишав. Ако утант уште сто шанси и примат некој глуп гол ќе ви ебам се по список...
Автоматски споено мислење:

А пишам, паѓа гол...

Последно уредено:
Ги прекочивме буквално, требаше 17-0 да биде. Во одлична форма е тимов, следни две Парма гости во среда и Наполи дома во недела, тука со 6 бода се прави сериозен исчекор во битката за титулата, особено што ќе се одлепиме од Наполи.

Браво за денес еј, ги одравме начисто.

Добро е Лаути, 700 шанси еден гол...
Не и се гледа на победата во заби :D
Фантастичен натпревар денес, Лаутаро мотм, дефинитивно има лош финиш со лева ама со оглед дека не е левак, тешко ова да го оправи, нит прв е нит последен е што нема контрола врз послабата нога, може да шутира јако, али не и да циља попрецизно, иако немаше среќа реално со пречката, потоа и голманот одлично интервенираше. Можда од сите играчи овој е у најака форма моментално кај Интер, штета не беше ова clean sheet утакмица, наивен гол примија и Сомер повторно лошо интервенираше ама ко што реков, глупо е да се цепидлачи за денес. Сезонава најверојатно Лаутаро ќе стане трет најдобар стрелец во историјата на клубот, тоа говори све кој е и што е за тимот.

Со Парма играат на 7ми и потоа следи дербито со Наполи.

Последно уредено:
Кансело од Интер во Барса. Честитки за уште една пропуштена шанса.
Нема кај да бега бато Елсеид. Печен е за позајмица со задолжителен откуп од 500 илјади и ручек за Лотито кај Занети во ресторанот.

1767722784379.png

Енрике во... Бешикташ :ROFLMAO:

Управава има грам мозок?
Знам дека си слаб со Англискиот и имаш екстемен дефицит на внимание и не дочитуваш збор не па реченица, затоа на кратко ќе ти пишам: Бешикташ покажале интерес, Интер рекол нема шанси не сакаме ни понуда да слушнеме.

Знам дека си слаб со Англискиот и имаш екстемен дефицит на внимание и не дочитуваш збор не па реченица, затоа на кратко ќе ти пишам: Бешикташ покажале интерес, Интер рекол нема шанси не сакаме ни понуда да слушнеме.
Да де, шпекулација е секако, не готов трансфер, само смешно ми е од нигде никаде дека дојде. А за управата искоментирав ради тоа што ем треба да земеме нов десен бек, ем го испуштија Кансело и ем сеа шпекулација за Енрике.

Ај сеа пцуј по Лаутаро и Барела и изброј ги парите што ги собра од коледе.

Кансело од Интер во Барса. Честитки за уште една пропуштена шанса.
Нема кај да бега бато Елсеид. Печен е за позајмица со задолжителен откуп од 500 илјади и ручек за Лотито кај Занети во ресторанот.

Прегледај го приврзокот 466010
Ne bese propustena sansa Kanselo, zasto samiot igrac insistiral na Barsa, inace sve bilo dogovoreno za nego ama negova zelba bila da se vrati vo Barsa koja istovremeno se interesirase za nego, tuka upravata nisto loso ne napravi realni da bideme.

Za Enrike toa se stari informacii koi sega izlagaat na povrsina, koga ne igrase ic vo Noemvri i Oktomvri, togas Besiktas projavile interes za nego i pregovarale ama povredata na Django promeni sve, i momentalno sekoja utakmica e starter od sto nema koj drug desno da igra, isto i nedoaganjeto na Kanselo dopolnitelno vlijae na ova ama i vo edna vakva varijanta, Enrike ke ostanese sekako.

Loso e sto se na eden bek, a priliki na merkatoto ne gledam dobri, Kanselo bese takva ama nemase sansa da dojde kaj nas so ogled deka sakal vo drug klub i bil spremen da ceka do kraj na mesec za toa, drugi koi se spominjaa se vrakanje na Belanova, i Palestra talentot od Atalanta koj momentalno e vo Kaljari, ali za ovoj idiotite baraat 30m evra, go gledav so Milan, i ne znam na koja osnova tolku mislat deka nekoj ke im dade vo momentov.

Mozno e Fratesi da zamine vo Galata periodov, ali kako trgnale, toa ke bide sve od merkatoto sto sekako e apsurdno, ne moze da se boris za titula i uste opcija plus za sredina da kratis, nonsens e toa, bez razlika sto nemaat golem impakt od Fratesi vo momentov, toa e najmalce bitno. Moja pretpostavka e deka ke se pazari samo ako Fratesi si zamine, inace status quo ke e sve, nit desno ke dojde nov, Kanselo bese prilika sto iznikna od nigde nikade, pa probaa, ke se improvizira desno so Diuf i Karlos i toa ke e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom