Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си едитирал педерче, затоа ти рокнав хаха.Зиелински најголемо засилување летово.
Со минимален мозочен удар го имаше напишано "најголемо".Види Лаутаро што утна...
Не и се гледа на победата во забиДобро е Лаути, 700 шанси еден гол...

Знам дека си слаб со Англискиот и имаш екстемен дефицит на внимание и не дочитуваш збор не па реченица, затоа на кратко ќе ти пишам: Бешикташ покажале интерес, Интер рекол нема шанси не сакаме ни понуда да слушнеме.Енрике во... Бешикташ
Управава има грам мозок?
Да де, шпекулација е секако, не готов трансфер, само смешно ми е од нигде никаде дека дојде. А за управата искоментирав ради тоа што ем треба да земеме нов десен бек, ем го испуштија Кансело и ем сеа шпекулација за Енрике.Знам дека си слаб со Англискиот и имаш екстемен дефицит на внимание и не дочитуваш збор не па реченица, затоа на кратко ќе ти пишам: Бешикташ покажале интерес, Интер рекол нема шанси не сакаме ни понуда да слушнеме.
Ne bese propustena sansa Kanselo, zasto samiot igrac insistiral na Barsa, inace sve bilo dogovoreno za nego ama negova zelba bila da se vrati vo Barsa koja istovremeno se interesirase za nego, tuka upravata nisto loso ne napravi realni da bideme.Кансело од Интер во Барса. Честитки за уште една пропуштена шанса.
Нема кај да бега бато Елсеид. Печен е за позајмица со задолжителен откуп од 500 илјади и ручек за Лотито кај Занети во ресторанот.
Прегледај го приврзокот 466010