Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес ќе се игра, вчера не се појавиле нашиве.Кога играме со Удинезе, се знае ли нешто?
Се слагам, но факт е дека моментално, најдобра одбрана ќе беше Бастони-Аканџи-Павар, и ќе имаше повеќе можност за ротации и опции.Реални да бидиме освен харизма и јака жена, друго ништо не покажа братот Бенџи, првата сезона беше некој фактор ама лани, ништо посебно. Ликот имаше еден блесок на светското и толку. Да, звучно име е , светски шампион, играл за Бајерн и тука ја креира репутацијата. Да не користам преценет како фраза, едноставно му упали на братот да држи репутација ради сплет на околности. Мене лично од секогаш ми бил симпатичен, добар дечко, без афери, со смисла за хумор, но не памтам МоМ утакмица негова.
Муабетот ми е дека не треба да се прави драма како да ни заминал Барела или Бастони. Аканџи од друга страна е калибар на играч кој баш ни треба во моментот, така језив и грд да донеси стабилност. Бенџи делува многу млако и тивко за моменталниот очај кој го имаме назад.
За да делува дека е лордот Гаљардини и да не пукнат бош флешови.Прашања кои ме мачат пред легнување: Зошто му ја дадоа 5ката на Павар?
Мислам дека уште се опоравува од повреда, не играше ни на подготвителниве, ваљда не е у ритам натпреварувачки уште 100%.A што е работата со Фратези? Зошто не му беше првата измена наместо ерменскиот фосил, а и воопшто до крај не го пушти...
Кога ќе размислам затоа и го земале, да израчуна на памет колку ќе ушпараат Оуктри, корен им се исушил.Сеа гарант нашиве ќе снимат видео со Аканџи како рачуна на памет колку е корен од 7284 поделено со 873 на квадрат, пошо дечкото е подвижен калкулатор. Све да ти ебам Интер што си имаш.