Фан Клуб: Интер

Не се секирајте опцијата за откуп од 15 милиони за Аканџи ќе се активира само доколку изигра 50% од натпреварите и Интер освои Скудето.

Кај ли само им текнуваат вакви зделки...

Mnogu ke dobie zabrana na 49.9% Kivu da go igra Akanji ako po greska i totalno neplanirano na polusezona sme 3 boda pred vtoriot.

Реални да бидиме освен харизма и јака жена, друго ништо не покажа братот Бенџи, првата сезона беше некој фактор ама лани, ништо посебно. Ликот имаше еден блесок на светското и толку. Да, звучно име е , светски шампион, играл за Бајерн и тука ја креира репутацијата. Да не користам преценет како фраза, едноставно му упали на братот да држи репутација ради сплет на околности. Мене лично од секогаш ми бил симпатичен, добар дечко, без афери, со смисла за хумор, но не памтам МоМ утакмица негова.
Муабетот ми е дека не треба да се прави драма како да ни заминал Барела или Бастони. Аканџи од друга страна е калибар на играч кој баш ни треба во моментот, така језив и грд да донеси стабилност. Бенџи делува многу млако и тивко за моменталниот очај кој го имаме назад.

Реални да бидиме освен харизма и јака жена, друго ништо не покажа братот Бенџи, првата сезона беше некој фактор ама лани, ништо посебно. Ликот имаше еден блесок на светското и толку. Да, звучно име е , светски шампион, играл за Бајерн и тука ја креира репутацијата. Да не користам преценет како фраза, едноставно му упали на братот да држи репутација ради сплет на околности. Мене лично од секогаш ми бил симпатичен, добар дечко, без афери, со смисла за хумор, но не памтам МоМ утакмица негова.
Муабетот ми е дека не треба да се прави драма како да ни заминал Барела или Бастони. Аканџи од друга страна е калибар на играч кој баш ни треба во моментот, така језив и грд да донеси стабилност. Бенџи делува многу млако и тивко за моменталниот очај кој го имаме назад.
Се слагам, но факт е дека моментално, најдобра одбрана ќе беше Бастони-Аканџи-Павар, и ќе имаше повеќе можност за ротации и опции.

Тоа што се збори е дека Киву би го користел повеќе Аканџи у формација со 4 позади, каде е многу подобар од Бенџи. Али нема везе, секако по мене сезонава ќе се гледа растеретено, подобро него разочарување ко лани до последно, да изгубиш се во две недели.

Нека се вратат со 4 позади, Бастони и Аканџи прва постава и решен проблем. Кога можеше Конте да игра со четворица позади лани цела сезона, зашто не би можел магот Киву, вампирот од Трансилванија.

Прашања кои ме мачат пред легнување: Зошто му ја дадоа 5ката на Павар?
За да делува дека е лордот Гаљардини и да не пукнат бош флешови.

Полесно да ни дојде продажбава :)

A што е работата со Фратези? Зошто не му беше првата измена наместо ерменскиот фосил, а и воопшто до крај не го пушти...

A што е работата со Фратези? Зошто не му беше првата измена наместо ерменскиот фосил, а и воопшто до крај не го пушти...
Мислам дека уште се опоравува од повреда, не играше ни на подготвителниве, ваљда не е у ритам натпреварувачки уште 100%.

Од друга страна, гледам искочи инфо дека Аканџи го договарале од сеа за догодина, ама им се укажала можност да се откачат од Бенџи, па ја искористиле. И за него искачаат детали, пример се збори дека и зад изјавата на Лаутаро кој сака да седи у клубов да седи, кој не да си иде и за него се однесувала демек. Плус, поткрепено со тоа што го фатија како си игра падел со Тео додека беше на опоравка од повреда на скочен зглоб.

Од една страна тоа што му дадоа пред 10 дена број 5 на Павар, а сеа го продадоа говори дека имаме срам од управа и планови за иднина, од друга па страна Павар е стакленко кој секоја втора текма е повреден и згора на се отиде во... Марсеј, што доволно говори за неговата сериозност и амбиции.

Јас лично многу го сакав Бенџи, ама искрен да бидам задњава сезона повеќе не играше отколку што играше, па ако решил да биде несериозен нека тера патот. Проблем е што ваквите работи ги правиме во последни 5 саати од преоден рок, за малце ќе закасневме Аканџи да го регистрираме. Сеа гарант нашиве ќе снимат видео со Аканџи како рачуна на памет колку е корен од 7284 поделено со 873 на квадрат, пошо дечкото е подвижен калкулатор. Све да ти ебам Интер што си имаш.

Сеа гарант нашиве ќе снимат видео со Аканџи како рачуна на памет колку е корен од 7284 поделено со 873 на квадрат, пошо дечкото е подвижен калкулатор. Све да ти ебам Интер што си имаш.
Кога ќе размислам затоа и го земале, да израчуна на памет колку ќе ушпараат Оуктри, корен им се исушил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom