Фан Клуб: Интер

Ова што сакав да им го посочам на фантазерите на темава,срочено на српски јазик.
Ама не џабе се рекло - најтешко е да разбудиш човек што се преправа дека спие ;)

Inter razočarao: Obećanja su laž, navijači širom svijeta traže odgovore!​

Ljetni prelazni rok je zatvoren i teško je pronaći argument da je bio uspješan za Inter. Nakon onakvog kraja prošle sezone bilo je jasno da je ekipi potrebna prava šok terapija – novi igrači, kvalitetna pojačanja-starteri, velika imena, svježa energija. Umjesto toga, dobili smo puno obećanja i još više razočaranja.

Navijači širom svijeta sa pravom traže krivce. Prst je uperen prema Beppeu Marotti i Pieru Ausiliu. Upravo oni su mjesecima plasirali priče o mogućim “velikim” dolascima, a na kraju – ništa konkretno. Marotta je davao izjave, govorio o planovima i pregovorima, ali kada se sve sabere, radilo se ili o neistinitim tvrdnjama ili o djelimičnim informacijama koje nisu imale nikakav završetak.

Laganje navijačima

Vrijeme obmana je prošlo. Besmisleno je hraniti navijače lažnim nadama i imenima poput Lookmana ili Leonija, kada klub nikada nije imao ozbiljnu namjeru da te pregovore dovede do kraja. Rezultat? Veliko pojačanje nije stiglo, a kamoli više njih i nema nikakve garancije da će se situacija promijeniti ni u januaru.

Marotta pokušava uvjeriti javnost da je ekipa spremna i bez novih kvalitetnih lica, ali sve ukazuje da Cristian Chivu ne dijeli to mišljenje. Razočaranje je ogromno, a ljutnja navijača je potpuno opravdana. Klub poput Intera zaslužuje mnogo više, a navijači – koji su i u najtežim trenucima stajali uz ekipu – zaslužuju poštovanje, a ne laganje i prazne priče.

Sve se može oprostiti ali laganje nikada. Navijači nisu zaslužili ovo što klub radi…

Оуктри апла покажаа кои се летово, Занг барем стави до знаење дека нема скршен денар. И пак подобро проаѓавме зашто Марота имаше по одврзани раце да земе играчи што ни требаа. Сега нема никаков правец освен начелно купи помлад од 26 и продај го поскапо после две години, ама и по тоа поплукаа Оуктри.

Додека куцаме ние да не си идел Павар тој изгледа е на пат за Марсеј.
Ди Марио пишал пред пола саат дека договараат позајмица Интер и Марсеј.
Многу тиња клуб станавме кога се работи за трансфери. Единствено Павар-Аканџи-Бастони имаше смисла.
1757199271389.png
Автоматски споено мислење:

1757199858622.png

@SK-92

@SK-92

@SK-92

@SK-92

@SK-92

@SK-92

Последно уредено од модератор:
Иосоно ви е крив за ова, пошто не остае нас Саашко да го трпимо со 20 јузери да досаѓа со Пиоли :icon_lol:

Иосоно ви е крив за ова, пошто не остае нас Саашко да го трпимо со 20 јузери да досаѓа со Пиоли :icon_lol:

Да беше вчера онлајн од 1 до 3 по полноќ, немаше никогаш да напишеш вакво нешто.
Не знам дали му е прв пат на Костиќ ваков излив, ама и сам пиша во Драга Кајгана дека кризирал зашто немал ништо за дување.
Се логирав околу 12:30 - 1:00 и он нешто и пишуваше на новата модераторка Мачка - "Да те ебам у уста, курво една ваква онаква, да ми го испушиш" а мене таквите сељачки изрази особено зад тастатура ми се крајно одбивни и му ставив едно тажно.
После пола саат со Флеш флертуваше во Драга Кајгана (овој уште една голема будала, спремна за лечење) и му се претставуваше како девојче, па Костиќ ни два ни три одма се запали. Му кажуваше како он бил лош момак и затоа ебел многу пички. Кога бил добар не го сакале, каква девојка бил флеш, дали се дрогирала...лудило...
Ставив уште едно тажно и гледав две епизоди од The Office па повторно се логирав пред да легнам, и кога отварам кајгана имав преку 50 нотификации. Од 1, 1:30 по полноќ до скоро 2.30 имаше преку 80 коментари. Шизофреничаров ме тагнал во преку 60 теми со едно исто видео кое патем е недостапно за мене.

1757251154089.png

1757251795486.png

Вчера вечерта сум се крстел и сум се смеел. Како може да е човек толку ретардиран?
Ама сабајлево си ветив нема веќе да му реагирам повеќе, греота е човеков.
Треба сериозно да посети психијатар или директно во Бардовци. И ова не го кажувам за да се насмееме туку за негово добро.
Што побрзо го сфати ова толку подобро за него.

Срамота е да се споредува со Сашко оваа шизофренија.
Сашко трола и во многу други теми има што да каже, не е ниту близу до Костиќ.
Овој ако не дува или пие два саати не знае што прави.
Не знам и Ацид како не пријавува во инстутиции вакви случаји. Овој ќе отепа некоја баба за да издува еден џоинт, ќе напраи беља од што нема два грама мозок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom