Фан Клуб: Интер

Аканџи младичот ќе не вади од лајна изгледа.

Хир ви гоу

Буквално, сакав минатата недела да пишам за него дека е баш ефтин и дека добро ќе ни дојде ама викам ај да не досаѓам со моите желби.
Солиден трансфер е ова.
Да го донесеа и Лукман или Паз место оној Диуф ќе беше 8/10 меркато.
Се надевам само дека нема да си оди Павар.

Буквално, сакав минатата недела да пишам за него дека е баш ефтин и дека добро ќе ни дојде ама викам ај да не досаѓам со моите желби.
Солиден трансфер е ова.
Да го донесеа и Лукман или Паз место оној Диуф ќе беше 8/10 меркато.
Се надевам само дека нема да си оди Павар.
Баш тоа ќе пишев, ќе го увалат Павар сеа, а ја радо би Бисек да си иде.

Барем Павар за 2-3 дена отсега да си отидеше, не во истиот ден да можевме да се порадуваме малце на Аканџи.

Za ovoj bev instantno koga vidov deka e pred transfer u Milan, u stil zasto Inter ne proba da go zeme koga veke brkaat stoper, baska i ne e star za stoper, 30ka e, ama preeska mi izleze on u Inter a Pavard aut.

Ova ako se desi negledlivi ke mi se sezonava ama iskreno mi nema apsolutno nikakva logika, ovoj e levak, sto znaci pretpostavuvam ili levo ke igra kaj Bastoni ili vo sredina, desno sekako ne moze, taka da nema apsolutno nikakva logika da go dadat Pavard i desno da ostanat na Darmijan i Bisek.

Dobar transfer e ova, ako e donesen na postoeckiot tim, ako ne (Pavard da zamine), pozdrav i sekoe dobro.

edit, ne e levak, ama ne e bitno, stojam na istoto, krajno nelogicno e Pavard da zamine bez razlika sto Akanji doaga, ovoj treba da igra u sredina kaj sto se Acerbi i De Vrij, sto si dobil ako Pavard sega go dades, nisto. Vo najdobar slucaj na istoto si, a toa e ebano nisto u momentov.

Za ovoj bev instantno koga vidov deka e pred transfer u Milan, u stil zasto Inter ne proba da go zeme koga veke brkaat stoper, baska i ne e star za stoper, 30ka e, ama preeska mi izleze on u Inter a Pavard aut.

Ova ako se desi negledlivi ke mi se sezonava ama iskreno mi nema apsolutno nikakva logika, ovoj e levak, sto znaci pretpostavuvam ili levo ke igra kaj Bastoni ili vo sredina, desno sekako ne moze, taka da nema apsolutno nikakva logika da go dadat Pavard i desno da ostanat na Darmijan i Bisek.

Dobar transfer e ova, ako e donesen na postoeckiot tim, ako ne (Pavard da zamine), pozdrav i sekoe dobro.
Transfermarkt вика дека е деснак.

Transfermarkt вика дека е деснак.
Desnak e, editirav postot, ama ko sto pisav i tamu, nisto ne menuva toa vo kontekst na Pavard. Ovoj e dobar so topka, ko i poveketo sto igraat kaj Pep, mislam deka moze da igra centralno vo sredina iako u sistem so trojca ne veruvam mnogu da igral. Dobar igrac e Akanji, vakov profil do negde i ni trebase na postoeckiot tim, kade nisto od starterite ne bi se menuvalo. Muabetot za Pavard e besmislen, samo budala covek bi go napravil ova, Akanji da dojde a Pavard da zamine.

Додека куцаме ние да не си идел Павар тој изгледа е на пат за Марсеј.
Ди Марио пишал пред пола саат дека договараат позајмица Интер и Марсеј.
Многу тиња клуб станавме кога се работи за трансфери. Единствено Павар-Аканџи-Бастони имаше смисла.

Desnak e, editirav postot, ama ko sto pisav i tamu, nisto ne menuva toa vo kontekst na Pavard. Ovoj e dobar so topka, ko i poveketo sto igraat kaj Pep, mislam deka moze da igra centralno vo sredina iako u sistem so trojca ne veruvam mnogu da igral. Dobar igrac e Akanji, vakov profil do negde i ni trebase na postoeckiot tim, kade nisto od starterite ne bi se menuvalo.
По мене идеално би било да е централен, а лево и десно да се Бастони и Павар. Ама знаејќи ги Оуктри, Павар е веќе у Марсеј.

Cim vcera ne igrase Pavard sigurno se planiralo nesto, inace nemase logika da ne e vo prv tim, taka da bez razlika so Di Marzio veli deka ova so Akanji nema vrska so Pavard, ovie izgleda imaat plan da se oslobodat od Benji. Totalni budali, mnogu nedobri u glavite deifnitivno.

Не знаат кај тераат Оуктри, нели немаше над 26 год играчи да носат? Аканџи е добар, јас сакав да дојде уште пред 2 год. кога си одеше од Борусија Дортмунд и немавме пари да го платиме па отиде во Сити, само изгледа нема никаква стратегија до која се држат газдите.

Мора да признаам Павард ме разочара, не додаде многу со оглед на репутацијата од Баерн & Франција. Не му заборавам како ја засра со Атлетико во ЛШ лани, и беше често повреден и не игра. Проблемот е што Бисек е дрво а Дармијан е стар и он, Ачерби и Мхи треба да си одат одма, а они се сите тука и од ниеден од нив не се ослободивме.

Лошо изиграно на секој план. Од горе лошиот менаџмент ќе се прелие доле кај играчите, нема ни фанови што ќе ги држат до некој стандард, никому не му е гајле, тоа е.

Мислам дека тоа со Лукман беше превара и немавме намера да го купиме, веројатно да се излажат луѓе да обноват сезонски билети или некоја гомнарија. Даниел Леви скржавиот од Тотенхем е познат по овие смрдени тактики а нашиве газди се иста сорта.
Автоматски споено мислење:

Cim vcera ne igrase Pavard sigurno se planiralo nesto
Се играло некоја игра.

Se igra, vtora godina po red, kako da mu poklonis back to back tituli na Konte od nigde nikade. Shkolski primer e ova.

Нека продадат се што вреди, бар да немаме нервози.
Какво дно допираме, страшно е ова.
Се додека не се сменат сопствениците ова ќе го гледаме секој прелазен рок.
Да испрати Галатасарај понуда од 40м колку што бараа за Хакан, ќе го стопат одма.

Не се невирајте за резултати оваа година и да наздравје нова бантер ера.

Официјално отиде Павар, не дека се покажа нешто особено, никаков континуитет немаше, ама па вака сигурно нема да сме подобри. Сезоната непочната да ја прогласиме за умрена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom