Фан Клуб: Интер

Павловиќ за мртвата средина шо ја имате најдобар играч можи да ви е, толку го имаш гледано.. ;)

Ок, ако го мислиш ова, ако стварно го мислиш ова покрај играчи како Барела, тогаш зашто уопште ме цитираш дека фалеле седум првотимци?
Ако еден Павловиќ, не Кимих или Сане, туку Павловиќ е подобар од цела наша мртва средина нели е срамот уште поголем?
Особено што вчера Инзаги ви играше со Дармијан, Мхтиријан и Ачерби кои заедно имаат преку 110 години. Овие во Баерн нема шанси да добијат договор, особено Дармијан.

Не напнаа пациенти за Баерн и Рома у темава. Нема со кој да си праат муабет и навалија овде

На Тоти голот е со надворешна, ко Карлос што шутираше (со лева овој) и такви голови има поприлично...

На Лаутаро голот е шмекерски, чиста магија.

Ај сеа иди пишете у тема Рома/Баерн и чекајте до Август некој да ви одговори.

Павловиќ за мртвата средина шо ја имате најдобар играч можи да ви е, толку го имаш гледано..
Како бе мртва средина има Интер? :confused: Барела е топ 5 везњак у свет веќе неколку години наназад, Хакан е незаменлив дел од тимот на неговата позиција, Михтаријан ајде ок, ама не е дрво ко Гаљардини што беше на времето, него сосема коректно си ја врши задачата. Немој вакви изјави те молам, не викам дека е лош Павловиќ ама не е незаменлив дел од Баерн како што е Кејн или Кимих на пример, а и Дејвис. Слаб е Баерн годинава, ќе освои ваљда Бундес зашо Левер многу усраа до сеа, ама и сам знаеш дека се климави.

Hahahah so cel pamet pisal ovoj Pavlovic so negovite 34 nastapi u zadnji 2 godini i 2 asistencii bi bil najbolji u sreden red na Inter. :pos: :pos: :pos:

Se razbudil i odbral sram za toj den.

Ovoj pa kulturniot stek mu repliciria, ne taka brat mi, vaka e, greska si, no toa ne znaci deka Pavlovic ne e dobar. :ROFLMAO:

Змија да те апне или магаре да ти го бапне :pos: .
Аслани не прави ништо. Еднаш во 20 кола ќе асистира со Каљари, сите 19 други ќе пружи партии како да има 0 енергија и заинтересираност за играта. Гаљардини ќе трча како улав ќе дае гол, после голот епик фејл у одбрана ќе го издрибла некој просек и гол ќе примиме ако не си даде.

Anyway вчера многу добра утакмица, изгледаше како Баерн да е тимот што контролира се за некој што не го гледа Интер, а реалноста е дека Интер направи се како по упатство дадено пред утакмица. Дури и кога примија гол, истрчаа напред си дадоа лабавко голче коа демек у секој момент можевме да ви дадеме ама не мрзеше да се мачиме секако планиравме со 1 гол предност да си одиме. Мастерклас на Дон Инза у секој потег вчера на играчите се гледаше дека знаат како ќе се одвива дуелот и кога ќе паднат голови кога ќе се дрибла кога ќе се брани.

Баерн нема пораз дома 24 утакмици у ЛШ, ама и во гости Баерн е јака екипа, не се ни осети дека им фалеа првотимци вчера, а и Баерн е класика екипа германска додека не свирне судијата наредна среда крај има да се борат до максимум, не смее да се земе победава како гарант за минење напред, мора да запнеме ние нив да им доминираме кога ќе дојдат на Меаца наредна среда.
Дон Инза играше негова игра. Не знам дали забележавте, ама вториот гол што го дадовме, го пробавме истото 2-3 пати предходно и секогаш не стигаа Баерн, што значи дека се имаа добро подготвено за тие ситуации, но проблемот со Интер на Инзаги е дека ќе ти прави такви ситуации низ цел натпревар и доволно е еднаш некој играч да е изместен од позиција и чао пријатно.

Protiv Kaljari ke igrame so specijalna edicija na dresovi vo sorabotka so Valentino Rosi, koi veke znaeme e i golem navivac na Inter. Mi se dopaga dresov iskreno bajagi, moze i da bide kupen, paket 2 u edno za sportski entiteti za koi navivam ili sum navival kako ludak.

1744290690144.png

1744290723016.png

Protiv Kaljari ke igrame so specijalna edicija na dresovi vo sorabotka so Valentino Rosi, koi veke znaeme e i golem navivac na Inter. Mi se dopaga dresov iskreno bajagi, moze i da bide kupen, paket 2 u edno za sportski entiteti za koi navivam ili sum navival kako ludak.

Прегледај го приврзокот 448424

Прегледај го приврзокот 448425

Од кога Антонио Конте го викаат Валентино Роси за да биде 2 во 1?

Hahahah so cel pamet pisal ovoj Pavlovic so negovite 34 nastapi u zadnji 2 godini i 2 asistencii bi bil najbolji u sreden red na Inter. :pos: :pos: :pos:

Se razbudil i odbral sram za toj den.

Ovoj pa kulturniot stek mu repliciria, ne taka brat mi, vaka e, greska si, no toa ne znaci deka Pavlovic ne e dobar. :ROFLMAO:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
И мене ме погоди со тоа, го исплукав кафето, ќе се задавев :pos:

Штом Микитарјан не игра денес од прва минута, да му честаме бетонирање во стартна постава до крај на сезона.

Пак истите срања од Арена. Со шипка да ги тепа чоек. Па и уште реклами пуштија па пријатан дан да ни кажат од завршената утакмица се вклучија па пак реклами сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom