Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, само нашиот знаеше кога е доста, Фратези гол ќе се соблече да не притрчаат да го сопрат, ќе трча со пиштолот по терен. На прославата на титулата ќе паднеше од автобус зошто не можеше да се контролира. Придружба му треба на братот, сигурен сум дека има 2-3 задолжени да му се во близина да не направи глупост
Според гугл да, се ресетираат после 1/4 финале. Ако не се лажам, Павард, Барела, Бастони, Дамфриз и Дон Инза се под закана да пропуштат меч ако добијат жут, и за вчера, а мислам дека и за следната се истите.Да, само нашиот знаеше кога е доста, Фратези гол ќе се соблече да не притрчаат да го сопрат, ќе трча со пиштолот по терен. На прославата на титулата ќе паднеше од автобус зошто не можеше да се контролира. Придружба му треба на братот, сигурен сум дека има 2-3 задолжени да му се во близина да не направи глупост
Иначе, кои играчи ни се во опасност од картони и дали картоните се бришат во полуфинале или се тера до крај? Заборавив како беше правилото.
Види го овој хахахахахааха, до сеа сезонава 18 пати одлежа суспензија ради жолти картони во Серија А, сега и во ЛШ му прети суспензија.Според гугл да, се ресетираат после 1/4 финале. Ако не се лажам, Павард, Барела, Бастони, Дамфриз и Дон Инза се под закана да пропуштат меч ако добијат жут, и за вчера, а мислам дека и за следната се истите.
Што ќе ни е, нека седи во ложа нека му се дере на келнерот.Види го овој хахахахахааха, до сеа сезонава 18 пати одлежа суспензија ради жолти картони во Серија А, сега и во ЛШ му прети суспензија.![]()
Вчера пред крај на прво полувреме имаше многу лудо дерење до Барела, до Тајланд го слушнаа: БАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УН МИНУТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООШто ќе ни е, нека седи во ложа нека му се дере на келнерот.
Тоа си реков и јас, замисли стадионот на Баерн да ги имаше тие решетките за пентарење како нашиот, ќе се испентареше овој до кај навивачите сигурно.Да, само нашиот знаеше кога е доста, Фратези гол ќе се соблече да не притрчаат да го сопрат, ќе трча со пиштолот по терен. На прославата на титулата ќе паднеше од автобус зошто не можеше да се контролира. Придружба му треба на братот, сигурен сум дека има 2-3 задолжени да му се во близина да не направи глупост
Иначе, кои играчи ни се во опасност од картони и дали картоните се бришат во полуфинале или се тера до крај? Заборавив како беше правилото.
Изјавил вчера ќе му требале 3-4 апчиња за спиење за да се смириТоа си реков и јас, замисли стадионот на Баерн да ги имаше тие решетките за пентарење како нашиот, ќе се испентареше овој до кај навивачите сигурно.![]()
Шансите се 65-35 за Баерн, да не се заебаваме сега. Умрени сме начисто, со последните атоми на кислород играме. Таа сезона кога догуравме до финале имавме темпирано форма, коска бевме цело време, а и лани кога се изглупиравме со Атлетико бевме каде-каде подобри, само што чоукнавме во двомечот.
Со ваков тим што дише на шкрги можеме само да се надеваме дека и Баерн ќе умре истовремено и како во сцената со Роки и Аполо Крид во кецот, ќе мора да се бира победник помеѓу двајца мртовци.
Ајде сега да броиме кој се му закачил 3 гола на Баерн, и да заборавиме дека Фиорентина нам ни закачи 3, или дека немаме добиено дерби од лани. Да се надеваме да ја поминеме Аталанта, тоа е многу поважно, се друго е бонус.
Еден ден сите ќе ве банирам на 24 часа и ќе си правам што сакам на темава.Од прашања кои денес не ме мачат, издвојувам: Дали шансите се 65-35 за Баерн?![]()
Да бе и гледаш следна фаза Барела дава гол од центар у 25та секунда и на крајот не газат 5:2The numbers are cursed.![]()