Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cestito.Честито 3 бода.
2.8 на Супер Тип Плус. Штета што ме преврти Мајами ГГ.Редно време е да почнам интер ГГ3+ да го синглирам, можда ќе почнат одбрана да играат.
Не замарајЗашто рековте Ачерби и Де Фрај се тука и подобро е уште еден Бисек отколку да се трошат пари на штопер или не дај боже да се земеше фосилот Хермосо.
И ми рековте да не замарам. И пак ќе ми речете знам.
Погба ќе го раскине договорот со Јувентус. Суспензијата му е намалена и се враќа на терените во јануари.
Ако е физички спремен и има барем малку желба за игра не е лоша опција за местото од Мики.
Брат се напи ли од апоите сабајле шо ти е вакаПогба ќе го раскине договорот со Јувентус. Суспензијата му е намалена и се враќа на терените во јануари.
Ако е физички спремен и има барем малку желба за игра не е лоша опција за местото од Мики. Ни фали креативност во средината а како бесплатна опција може интервенира Марота кој добро го познава.
Зиелински да добива повеќе шанса место Чалханоглу. Аслани полека но сигурно покажува дека не му е местото ни за на клупа.