Фан Клуб: Интер

Зошто срам за презимето што го носи ?!
Ни татко му, ни дедо му немаа некој брилијантни голгетерски кариери.
Криво ми е што не се сетив на форава.

Можеби нема тоа да го направам, ама откако се сјебав јас отидоа уште 3737373 фудбалери со лигаментите, така да може слободно да се рече дека повлеков нога, поточно јас сум бардот на кинењето лигаменти. А може да споделам искуство и со мајка ти, ти ебам тоа гмизавецот.

Го пратам почесто откако е дојден во Италија и ептен ми праи мерак Гендузи. Тоа што е се почесто со Франција е доказ за неговиот напредок откако се пресели во Лацио. Мислам дека одлично би се вклопил во овој Интер место Аслани.

Да не го видам тој во Интер. Не постои добар фудбалер со дугачка коса. Мерш од Интер.

Многу хејташ. Ќе си поигра судбината со тебе ќе имаш црнец ко Дрогба за зет. После тоа не ти бега пронаоѓање на безживотното тело на Стефан од возачот на 45ка кај Лонѕа во 6 наутро. Избриши го само профилот ден-два пред тоа како Џонтра така драматично за да те спомнеме на форумов. :popce:

@Stefan-kobe, пренеси му на Џонтра да не драматизира, кој ќе ме нервира на форум?

Освен ти, секако, ама не е исто.

Нашиве добиле некоја инвестициска лиценца за во Саудиска Арабија. Нешо као првиот интернационел клуб кој го добил тоа.
Не разбирам за што конкретно е ова и која е целта ама ми изгледа како чекор поблизу до нови газди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom