Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.004
Поени од реакции
9.637
Редно време е да почнам интер ГГ3+ да го синглирам, можда ќе почнат одбрана да играат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.309
Поени од реакции
113.403
Не ми се свиѓа ова со примените голови ич. Не можеме рутински да добиеме ниедна текма, не ме јеби со играч више 70 минути сме и стрепиме на крај да не ни збрцаат гол. Што е најтрагично не дека Торино направи нешто него ние им поклонивме, еден гол на Запата и еден кретенски пенал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.911
Поени од реакции
44.892
Neseriozno e ova, ova trebase da bide trening utakmica, bez mnogu zamaranje i kompliciranje, nie ni ova ne bevme sposobni da go zatvorime rutinski.
90% od primenite golovi sezonava ne treba ni na trening da se slucuvaat, ama ova e kapakot, 2 so igrac poveke, toa e veke busenje na dnoto.

Ne e problem sistemot, glupite individualni greski se vo prasanje ama ne e mozno tolku cesto toa da go pravime, gresime i kako tim (udinese kontrata na 1-3) i individualni gluposti, Bisek i denes i so Genoa, Hakan so penalov. Ocekuvam periodov koga e pauzava da se analizira ovoj del od igrata kaj nas, i drasticno da se reduciraat vakvite gluposti.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.004
Поени од реакции
9.637
Најголема енигма ми е зашто единствената инвестиција летово беше втор голман, а го пропуштивме Бонџорно, кој лагано ќе го договореа на 100 рати.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зашто рековте Ачерби и Де Фрај се тука и подобро е уште еден Бисек отколку да се трошат пари на штопер или не дај боже да се земеше фосилот Хермосо.
И ми рековте да не замарам. И пак ќе ми речете знам.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.288
Поени од реакции
11.561
Редно време е да почнам интер ГГ3+ да го синглирам, можда ќе почнат одбрана да играат.
2.8 на Супер Тип Плус. Штета што ме преврти Мајами ГГ.

Неможам да разберам како е можно да изиграат страшна одбрана со Сити, па наредните мечеви да примаат Чарли Чаплин голови. Ај да беше една утакмица ајде некако ќе го сварев, ама ова секоја ебана утакмица по 1-2 гола.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Зашто рековте Ачерби и Де Фрај се тука и подобро е уште еден Бисек отколку да се трошат пари на штопер или не дај боже да се земеше фосилот Хермосо.
И ми рековте да не замарам. И пак ќе ми речете знам.
Не замарај

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Погба ќе го раскине договорот со Јувентус. Суспензијата му е намалена и се враќа на терените во јануари.

Ако е физички спремен и има барем малку желба за игра не е лоша опција за местото од Мики. Ни фали креативност во средината а како бесплатна опција може интервенира Марота кој добро го познава.
Зиелински да добива повеќе шанса место Чалханоглу. Аслани полека но сигурно покажува дека не му е местото ни за на клупа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.309
Поени од реакции
113.403
Погба ќе го раскине договорот со Јувентус. Суспензијата му е намалена и се враќа на терените во јануари.

Ако е физички спремен и има барем малку желба за игра не е лоша опција за местото од Мики.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.462
Поени од реакции
6.767

Ако е физички спремен и има барем малку желба за игра не е лоша опција за местото од Мики. Ни фали креативност во средината а како бесплатна опција може интервенира Марота кој добро го познава.
Зиелински да добива повеќе шанса место Чалханоглу. Аслани полека но сигурно покажува дека не му е местото ни за на клупа.
Брат се напи ли од апоите сабајле шо ти е вака :pos:
Па ја на Погба не би му дал сеа ни лозјето од гаврани да го чува. Толку од тој мртов играч е за топ тим да може да игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom