Фан Клуб: Интер

Се надевам дека еднаш Раниери ќе излезе со овој состав :

---------------- Цезар ---------------

Маикон-Лусио-Самуел-Занети

-----------Мота--Камбиасо-------

---Алварез--Снајдер--Кутињо---

--------------Форлан------------------

---------------- Без голман---------------

-----------Зарате--Камбиасо-------

---Милито--Фараони--Кастелаци---

--------------Пацини------------------

ахам

---------------- Цезар ---------------

-----------Мунтари--Камбиасо-------

---Фараони--Станович--Милито---

--------------Пацини------------------

Мислиш овај???

Пост на некој тип од forzainter форумот пред да дојде Раниери :

Fuck...I fucking hate this guy. For fucks sake. I'm so fucking pissed. Raineri out of all fucking people.

I'd rather the players coach themselves. Just put Baresi in a caretaker until end of the season. Is this really official?

I spent all those times laughing at Juve for this appointment...and now the shoes on the other foot.

Fuck this.

Signori Claudio Raineri...3 man defence or 4 man defence?

"Don't ask me...I'm just the coach"

3_6618_Claudio_Raineri.jpg

funny-date-girl-guy-true-story-meme.jpg

Го прочита ли некој објаснувањето зашто Коутињо не играл а Поли играл ?
Раниери вика, Котуњо тешко ќе се справел со некој си Место и Роси од Џенова, па Поли бил подобро тактичко решение лево ... Поли деструктивецот.

Па добро бе, свесен ли е овој дека индиректно му посочува на Коутињо дека според неговите перцепции за оваа игра, детето нема шанса да заигра во ЛШ, или против некоја посилна екипа во Серија А, чим Роси и Место биле голем залак за него. :eek:

Поли подобро можел да покрива, мислиш Меси и Дани Алвеш требал да ги чува, а не Место и Роси. :tapp:
Кузнае што е следно од Раниери ... се плашам да помислам на тоа.

Го прочита ли некој објаснувањето зашто Коутињо не играл а Поли играл ?
Раниери вика, Котуњо тешко ќе се справел со некој си Место и Роси од Џенова, па Поли бил подобро тактичко решение лево ... Поли деструктивецот.

Па добро бе, свесен ли е овој дека индиректно му посочува на Коутињо дека според неговите перцепции за оваа игра, детето нема шанса да заигра во ЛШ, или против некоја посилна екипа во Серија А, чим Роси и Место биле голем залак за него. :eek:

Поли подобро можел да покрива, мислиш Меси и Дани Алвеш требал да ги чува, а не Место и Роси. :tapp:
Кузнае што е следно од Раниери ... се плашам да помислам на тоа.
Јас прочитав као демек лекарите му констатирале на раниери дека кутинјо имал мала повреда и со тоа раниери одлучил да не ризикува и као демек несакал да игра со играчи кои не се 100% спремни за играње.
--- надополнето: 14 декември 2011 во 00:06 ---
374325_198849620202476_146269118793860_426586_50860710_n.jpg

Тепавме а? И тоа х-2, ај да не се самоцитирам сеа :)
Бај д веј ќе видите дека ќе тепаме со Чезена, би требало Маикон да игра а и Форлан, Кутињо и Рики ваљда ќе играат.
П.с. Последните пет кола имаме 4 победи, а играта ни е гомно, која иронија човече.

Каква таква победа е,како и да е мора да влагаме во серија некаква.За Милито немам веке зборови пишав и погоре,треба да се закова на клупа,беше што беше стара слава нема веке ако не за друго треба и Морати да реагира.Форлан иако го заборавив дека е играч на Интер :pos: дури сеа видов колку е потребен во клубот,10 мин 2 шанси за гол ствара човекот,посебно топката кон Мота :cuc:... колку е потребно и Зарате да се разигра,како што го знам оној Зарате од Лацио.Поли не играше на природната позиција,играше како крило вечерва али Раниери и све е можно,сакам Поли да го видам на местото на Камбијасо,Пацини да си ја поправи реализацијата и тоа е тоа,со вракањето на Снајдер очекувам уште поголема креативност,идеме пак на победа во недела со Чезена,и пак кофициент 1.90 до 2.00 :D

Највеќе бодови во последните пет кола во цела Серија А :pos:
Најсериозно мора да ја тепаме и Чезена, како знаат и умеат ама битно да ја тепаат, за да врземе конечно една добра серија од 5 победи пред дербито со Милан во кое мора да влеземе посамоуверени, иако Милан е појак моментално.

Следните 5 натпревари на Интер :
Cesena-Inter
Inter-Lecce
Inter-Parma
Milan-Inter
Inter-Lazio
--- надополнето: 14 декември 2011 во 00:35 ---
Супер ќе биде да ги добиеме првите 3 и последните 2 утакмици ;):D

‎Изјавата на Нага :
"Ова е мојот прв гол со глава,премногу сум среќен навистина,бидејќи
досега не ми се случило за три дена да постигнам два гола,но нема
да заврши тука бидејќи на наредниот натпревар пак ќе постигнам".

"Знаев дека Алварез ќе центрира на тој начин,и навистина неговиот
центаршут беше одличен.Раниери ми даде сугестија да го чувам Роси,
јас се загрижив за него во секоја акција.Пријателите ми рекоа дека
не им се верува што постигнав гол со глава,бидејќи сум бил најнискиот
на теренот.Со капитенот денес прославивме Ожиги,тоа е Јапонски
поздрав и секогаш кога постигнувам прославувам на овој начин".
>> Јуто Нагатомо <<

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom