- Член од
- 1 февруари 2010
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 41
Ај ај, знаеме дека нас не рендаш...![]()
Хахаха ... ма неее... вие барем го пцуевте Гаспетини ... они буквално ништо не спомнуваа за Интер ... тоа ме живцира !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ај, знаеме дека нас не рендаш...![]()
Лелел колку ме нервираат навивачи на Интер кои додека беше Гасперини тренер нејќеа ни да чуат за Интер... А сеа се мн горди бла - блаа... Такви предавнички навивачи Интер не заслужува.. ( не зборам за луѓе од форумот)
Никој не го пофали Камби па еве јас,освен што му даде добра топка на Зарате за 3 гол одзема и многу топки браво за него беше еден од најдобрите заедно со Лусио. Исто така и Киву изигра многу добро во второ полувреме,многу ме изнервира помошникот коа крена офсајд при пасот од Алварез кон Киву а убаво видов дека немаше офсајд(ке беше 1-3) Иначе ја фатив и јас Интер 2.80 али ме заеба Манчестер како можеа од 2-0 3-3 стварно не ми се верува![]()
Како не ти е срам најдобриот играч од 2010 год да го ругаш па тој е најзаслужен за оваа победа и за сите победи.Не ми е јасно како можаш да го ругаш играчот кој најмногу придонесе за интер на ова утакмица со тоа што не беше примитлив цели 90 минути никаде го немаше ау да ќе забораев едно 10 пати беше у офсајд.И дај молам те не го ругај најдобриот играч на планетава.Ако ти текнува за што се каравме 1 периодMилито даде еден гол, т.е. ќе дадеше, да не кренеа офсајд кој не постоеше, за тоа е он тука, сеа што судиите на 1-2 направија таква грешка тоа е друг муабет, и Пацини даде гол и толку, таков тип на фудбалери се а и имај во предвид дека заморот си го прави своето.
Оби дете е, така е зборот, се влечеше на крај , без душа беше.
Него Лусио, da fuck бре ?! Каква игра беше таа при вториот гол ?! Он и Самуел им дадоа шанса денес на ЦСКА за добар исход, иначе се осеќаше кој е кој у мечов.
Зарате, даде одличен гол, влезе во неколку шанси, браво.
Пред некој ден напиша пост пцуејќи го па ко пичка го избриша откако изнуди пенал и директен црвен а потоа даде и гол, прашање е дали уште ќе имаа победа во Серија А да не беше тој момент, Милито беше активен колку што беше активен и Пацини со тоа што на Пацини не му поништија гол а на Милито му скратија шанса каде голот беше празен.Како не ти е срам најдобриот играч од 2010 год да го ругаш па тој е најзаслужен за оваа победа и за сите победи.Не ми е јасно како можаш да го ругаш играчот кој најмногу придонесе за интер на ова утакмица со тоа што не беше примитлив цели 90 минути никаде го немаше ау да ќе забораев едно 10 пати беше у офсајд.И дај молам те не го ругај најдобриот играч на планетава.Ако ти текнува за што се каравме 1 период
Kaj го пуштија овој копуков милито абре пушти зарате детево има брзина дриблинг а се а што има милито курот во раци и офсајд ниш повеќе
Trebase da bide pohrabar vo intervenciite ali toa e toa da ne se povtorat Kiksovite so Napoli ocekuvam pobeda i na ovaa sredba i kako so rekov vo minatite postovi Smenata na Gasperini se napravi vo Vistinsko vreme sekako ima uste mnogu za dA Se uigrame ali zasega kako odat rabotite SAMPIONSKATA NE NI BEGAНа двата гола мислам дека Цезар требаше и мораше подобро да реагира , гледам никој не коментирал ништо за тоа наназад , или можда само јас така мислам !?