Фан Клуб: Интер

Никој не може да негира дека Раниери ја оправи играта на Интер,ја погоди тактиката и се иде на подобро..уште да си го смени тој лузерски менталитет и да не се брани од 30 минута,имаме шанси за одлична сезона.

Како што ви е на вас Мунтари играч помалце во екипава, за мене истото е и Милито. ВРСКА НЕМА
Mилито даде еден гол, т.е. ќе дадеше, да не кренеа офсајд кој не постоеше, за тоа е он тука, сеа што судиите на 1-2 направија таква грешка тоа е друг муабет, и Пацини даде гол и толку, таков тип на фудбалери се а и имај во предвид дека заморот си го прави своето.
Оби дете е, така е зборот, се влечеше на крај , без душа беше.

Него Лусио, da fuck бре ?! Каква игра беше таа при вториот гол ?! Он и Самуел им дадоа шанса денес на ЦСКА за добар исход, иначе се осеќаше кој е кој у мечов.

Зарате :cuc:, даде одличен гол, влезе во неколку шанси, браво.

За Киву, барем вечерва збор лош да не слушнам. Детето изигра феноменално. Него друго не ми е јасно. Кога и да влези во игра Зарате, одма подруго изгледа нападов. Јас не знам како можи да не му се најди место во прв тим. Пацини - Зарате да се уигра, ни Форлан ни Стално не ни треба. Че се искиниме од голови.
Пак ќе пишам, какав за Алварез првото, ама стварно имаше шо да се кака. Второто како друг играч да беше...му се пуштија нозете.

Никој не може да негира дека Раниери ја оправи играта на Интер,ја погоди тактиката и се иде на подобро..уште да си го смени тој лузерски менталитет и да не се брани од 30 минута,имаме шанси за одлична сезона.
У второ не играа Интер класична одбрана на резултат, создадоа повеќе шанси за гол од ЦСКА и ко што реков, еден им скратија, али ветеранине од одбрана нека си ја средат играта во иднина зашто вакви пропусти не смеат да прават.

@ Dее Јаy, такоџе и тука, Киву солиден, освен една грешка у прво кога подаде до играч на ЦСКА на половина на терен, неколку моменти потоа и гол примија али по грешка на Самуел, Интер и онака си го вратија поседот на топка.

а да ...и Син е боље напаѓач него Милито ....и со поише кондиција (кој играл фудбал знае !)

а да ...и Син е боље напаѓач него Милито ....и со поише кондиција (кој играл фудбал знае !)
Тролајте вие, најбољи стрелец ни е моментално а и ни донесе 3 бода од Болоња, сега ќе се јадеа со последно пласираните екипи од Калчото и ќе беа предмет на потсмев. :icon_lol:

Добра победа, подобрување на играта, 3 гола, организацијата на играта личеше на нешто, мотивираност, реакција, добра поставеност на теренот, земањето во предвид дека Снајдер не игра...Ова се позитивните ветришта...
Деконцентрација на одбраната, лоша поставеност при контра напади, повлекувањето премногу длабоко на Камби, Оби, Занети по водството (1:2)... Ова се негативностите. Сите од нив останати од 3-4-3 на Гасперини, ништо што не може за помалку од месец да се поправи.

Следејќи - Наполи!

Браво за момците !!! Зарате покажа што знае !!! Овој е Интер со кој се гордееме !!!

Значи Лусио и Занети при вториот гол на ЦСКА изиграа како одбранбените на фифа 2003..не ми се верува како Вагнер ги помина и едноставно си шутна..вакви глупости не смеат да дозволат во иднина па макар играле против Барселона...Иначе добро е тоа што веднаш возвративме иначе нашиотгол ќе висеше и за трет гол вака ги спуштивме веднаш русите и паднаа психички...во следните натпревари мора едноставно мора да игра Алварез бидејќи се гледа дека дечкото знај да игра фудбал и добро се отскрива за среден фудбалер..плус има солиден пас..Зарате и Пацини напред да се форсираат и да не ги гледам Занети,Самуел и Камбиасо(иако добро изигра) какос е влечкаат и ги пуштаат противничките фудбалери да си се шетаат во нашата половина..

Остајте нападот бе, назад шо прајме :)

Искрено, јас сум најзадоволен од тоа што Раниери не се укопа назад. Останува да видиме дали е тоа заради изборот на клупата или човеков конечно ќе покаже храброст.

Во секој случај, ова е сосема поинаков Интер. На добар пат сме.

P.S.
Бене, напишете некој збор за утакмицава...

Наполи ни гостуваат у најбољи можно коло :D

Викендов се испотија асално и не постигнаа ништо, Лавеци мислам дека истрча едно 120 километри. Денеска се надевам дека убаво ќе се испотат и со Виљареал па да ги пречекаме на Меаца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom