Фан Клуб: Интер

@ Иосоно: За Ранокиа стварно е звер али мора да признаеме дека денес покрај добрите интервенции во второ полувреме во прво имаше и една или две ситуации кога место да ја избие топката тој ствараше 100% шанса за Баерн.
Добро, ама мора да разбереме и една друга работа: ова се супер важни натпревари со голем притисок. Не може да очекуваме ниту еден напаѓач да реализира 100% од шанси, ни еден дефанзивец, или голман, да има 100% добри интервенции, или плејмејкер да има 100% прецизни пасови. Сите грешат, секогаш било така и секогаш ќе биде. Никој не е машина. Важно е што во моментите кога бркавме, и кога бевме отворени за голови, малиот стигаше секаде. Според мене заслужува пофалби за натпреварот, подобар беше од Лусио на пример.

Вакви теории можеме за во ЛШ да збориме, но во Италија е сосема друг муабетот. Во Италија со корпулентна и прљава средина може да се успее, со Кутињо како „последна“ линија пред одбраната има да фуче промаја.

Двајца деструктивци не се доволни, бидејќи Занети покрива кога Маикон ќе тргне и остануваат практично двајца. А ако едниот е Кутињо...
Абе Занети тргај го, зборам за асален деструтивец, он е веќе потрошен материјал, на еден Баерн се спротиставија така, каде играа Робен, Рибери, Милер, Гомез, а не па на италијанскине села, има да ги убиваат рутински, а не со 3ца дестркутивци да се мачат да доаѓаат до шанси а и да му овозможат на противникот да контролира меч, ко со Удинезе.

Интер сезонава така нема никаков противнапад, контра ја памтам дека само еднаш направија, со Фиорентина, толку, што поофанзивно толку подобро може да игра Интер, бидејќи едноставно незнаат да се бранат, милион примери вакви сме виделе.

Што стана со Милито, ќе биде спремен за следен натпревар ?

Не сум го расчепкал форумов доволно па имало Фан Клуб на Интер тука на Кајгана! :D Океј и на други екипи има хаха

Иначе честито победа до сите фанови на Интер јас сега се освестувам полека од победава скратен ми е животов за неколку години како фан на Интер! :D Али се исплаќа во секој случај! Еден од многуте ХОРОР мечеви на Интер откако знам за себе и гледам фудбал, како што изјавил Леонардо ова може само да се доживее!

FORZA INTER!

Не сум го расчепкал форумов доволно па имало Фан Клуб на Интер тука на Кајгана! :D Океј и на други екипи има хаха

Иначе честито победа до сите фанови на Интер јас сега се освестувам полека од победава скратен ми е животов за неколку години како фан на Интер! :D Али се исплаќа во секој случај! Еден од многуте ХОРОР мечеви на Интер откако знам за себе и гледам фудбал, како што изјавил Леонардо ова може само да се доживее!

FORZA INTER!
Сега си како дете кога ќе најде играчка, а? :pos:

Луѓе, се смиривте бе!? Ми треба помош...

Се кладев со еден од Баварците одовте по аватар, тајтл и потпис до 28 мај т.е. до финалето на ЛШ. :) Ај давајте предлози сега. :icon_bigg

Добро, ама мора да разбереме и една друга работа: ова се супер важни натпревари со голем притисок. Не може да очекуваме ниту еден напаѓач да реализира 100% од шанси, ни еден дефанзивец, или голман, да има 100% добри интервенции, или плејмејкер да има 100% прецизни пасови. Сите грешат, секогаш било така и секогаш ќе биде. Никој не е машина. Важно е што во моментите кога бркавме, и кога бевме отворени за голови, малиот стигаше секаде. Според мене заслужува пофалби за натпреварот, подобар беше од Лусио на пример.
Факт е тоа нема збор тука него мене муабетот ми беше дека имаше и киксови, за разлика од претходните мечови во Серија А каде буквално без грешка играше али во право си голем меч беше ова со убер голем притисок! Според мене Ето мен оф д меч, еден гол, две асистенции ! НОУ КОМЕНТ
П.С. Син ете го конечно Ето во важен натпревар да изигра јако:tv:

Дефинитивно Ранокиа изигра подобро од Лусио, памтам една грешка кога при избивање му ја даде во нозе на еден од Баерн но ептен случајно беше. Лусио при крај на прво зема да дрибла во 16-тник за малце не изедоа уште еден гол, јбг многу сака да дрибла али во секој случај е искусен играч и вакви грешки на вакви мечеви се опасни. Ранокиа во второтот изигра најдобро од одбранбените по мене.

Louis Van Gaal догодина наш тренер ?? Зашто нели Лео добива друга функција од лето?! ако не можеш да ги победиш... придружи им се...

Нема шанса, Лео останува тука и догодина ко тренер, башка по она што го кажа Тони за Ван Гал, и дефинитивно не го сакам у Интер, не дека некад сум го сакал, и него и неговиот тефтер.

Не верувам и јас Леонардо ке го задржат и само во еден случај можеби е можно друг да ги води Интер наредна сезона, тоа е ако се врати Хозе :D

Една добра колумна има напишано Фабрицио Романо на fcinternews, нешто како критика за критиките :)

Еве го делот за Пандев:

... Лично јас од секогаш сум го бранел Пандев, затоа што Македонецот е еден од оние кои секогаш играат со душа за Интер без да приговараат за ништо, и секогаш прифаќаат било каква улога што се бара од нив на теренот. Ти благодарам Горан, затоа што сонував за овој момент: критичарите треба да ги погледнат снимките од натпреварот со Барселона лани за да видат каква работа заврши со Алвес во одбраната и во нападот, зошто изгледа сите заборавиле. Но голот од вечерва е сеуште свеж, иако играта не беше доволна за впечаток, Богот на фудбалот е наклонет кон оние кои работат за доброто на групата, вистинските луѓе!

Ти благодарам повторно Горан...

Јебига, сега ќе биде херој, барем до некоја слична утакмица како онаа со Бреша за која се надевам дека нема да се укака пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom